K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz Dilinizi kazıyın!!!

arkadaşlar bende yıllardır kazırım dilimi düzenli olmuyo ama yinede iyi oluyo bende kahvaltı bıçağı yokmu ondan bi tanesini koydum fırçalığıma onla kazıyorum çok rahat oluyo fırçayla yapmam imkansız ııııııı

bilgilendirme için çok teşekkürler
benim de diş dr. tavsiye etmişti
dişlerinizle birlikte mutlaka dilinizi de fırçalayın diye
sevgiler

canım zaten fırçayla olmuyor.dil kazıyıcı alıp yaparsan çok daha iyi oluryerimseniben
sevgilera.s.

mıdem alt ust olur her dısımı fırcalarken.ne yaptıysam olmadı.dıs zor fırcalıyorum.kazıma ısı benı oldurur.

öğğğğğk
kızlar sakın talinin evinde çay içmeyin :roflol:
içiyorsanız da şeker kullanmadığınızı söyleyin acı acı idare edin artık bir günlüğüne:roflol:

ya ben talinin evinde çay içiyorum amakafamçokkarıştısırnaşık şeysırnaşık şeya.s.

dil kazimakmiii:1shok:kizlar siz ciddimisiniz.cahilligimi mazur gorun ben bu yasima geldim bunu yeni duydum.iyide ben hic dilimi kazimadim desenize benim dilim curudu dusmek uzere:1shok:insallah bunun dile bir zarari yoktur yani tahris falan etmiyordur.konuyu okudugumdan beri agzimda bir ton kir varmis gibi hisettim tiksinc oldum vallahi.dil kazima deyince icim kamasti bir hos oldum ya.bugun deneyecegim bakim nolacak:1shok:

ciddiyiz ciddia.smerak etme canım bu tepkiyi veren ilk kişi sen değilsin zaten...dilin çürümekle filan ilgisi yok kazıma yapılmazsa.tabıyıkı birşey olmuyor ama düşününce gerçekten heryerimizi temizliyoruz ama her dakika yemeklerin temas ettiği bir yeri,dilimizi temizlemıyoruz..tabiyiki bazı sorunlar olmalı..dil kazındıktan sonra tabıyıkı tad alma farkı oluyor..mutlaka dene canım..ben dilimi kazıyınca içim bi hoş oluyo:roflol:tuhaf bir duygu ama her gün yapınca insan alışıyor zaten..deneyimini paylaşırsan sevinirim:1hug:
sevgilera.s.

soku atlattiktan sonra ise gitmeden kazi islemini yapayim dedim..Allah senin iyligini versin talin nerden geldi aklina dil kazimak:mymeka:boggg,boggg yapmaktan gozlerime yas geldi.artik bu paslada yasayamam.simdi taktim ben bu dil temizligine her gun bu kahri cekecegiz :1closedeyes:saka bir yana bu bilgi iyi oldu canim tesekkurler:1hug:

:roflol:sabah sabah çok güldüm doğrusu:roflol:...birkaç gün sonra alışırsın merak etme canım.diş fırçalamak kadar doğal birşey olur senin için de.öpüyorum canım seni
sevgilera.s.

kızlar bu deneyimi yaşayan başka şanslı arkadaşımız yok muuuuuuuuuuuuuu

kızlar bu deneyimi yaşayan başka şanslı arkadaşımız yok muuuuuuuuuuuuuu

selam,ben yillardir yapiyorum cok memnunum agiz icindeki temizligin en önemlisi dil temizlemektir.agiz icinde olan bütün bakteriler aslinda dilde toplaniyor basta onun temizlenmesi gereklidir ki disler saglikli olsun.herkesin yapmasi gereken bir uygulama bence.bir önemli husus daha dis fircanizi secerken muhakkak dil demizleyici olanlari alin.

çok memnun oldum deneyimini bizimle paylaştığın içinŞeniz
yani şimdi bu diş fırçalarının dil temizleyicili olanları da mı varmış :uhm:

Bende kendimi bildim bileli dilimi fırçalarım bunu nerden edindim bilmiyorum ama senelerdir bu böyle,eşim çok garip karşılıyor kıskıs güler hep bana (tabi öğürtülerimin karşısında gülmemek de içten değil) fırçalamazsam rahat uyuyamıyorum bu bir alışkanlık oldu bende, ama kazıma işinide deneyiceğim.
bu arada sadece dil degil yumuşak fırçanızla diş etlerinizin üzerinide süpürür gibi mutlaka fırçalayın dil kadar bu da önemli teşekkürler Talin...

evet canım dili fırçalamak da iyi tabii ama gerçekten kazımak çok farkettiriyor.mutlaka deneyin
rica ederim canıma.s.

çok memnun oldum deneyimini bizimle paylaştığın içinŞeniz
yani şimdi bu diş fırçalarının dil temizleyicili olanları da mı varmış :uhm:

evet arka tarafi tirtilli olan dis fircalari var.isim olarakta yazmasi lazim.

ben tesekkür ederim sevgiler..

bende kullanıyorum dil temizleyicili diş fırçası.adı sanırım colgate 360 ama kazımayıda denemek lazım.talin hanımın tavsiyesiyse mutlaka faydası vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…