- 27 Şubat 2011
- 4.831
- 713
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim ulkede dil temızleyıcı macunlar,kazıyıcılar nedense önemsız gıbı satılmaz..satış oranı çok az..sonrada yakınırız ağzım kokar çantama nane mı koysam maydanoz mu..bedenın her organı onemlı..isabet olmuş konu..helekı bayanlar için..
canım o kadar haklısın ki..ben bir bayan olarak çok ama çok dikkat ederim..normalde gündüzleri yada akşamları ağız kokusuna dair hiçbir problemim yok çok şükür..sadece sabahları oluyor o koku...sabah arkadaşlarım bende kaldığı zaman yada biyerlerde kalınca çok ama çok dikkat ederim, hemen dişlerimi fırçalar ve kazırım...asla dişlerimi fırçalamadan bişey yiyemem ve yanımdaki insanlarla birebir yakından konuşamam....o yüzden sabahları asık olur suratım..... benimde çevremdeki arkadaşlarım bazen yakınımda konuşuyorken içim kalkıyor ağız kokularından...ama ağzın kokuyor diye bişey diyemiyorsun ne yazıkki..ama insanlar da farkına varmıyor..bu çok önemli....
ayyyy inanmıyorum artık hiç kimsede çay içemeyeceğim sanırımUmarım o çay kaşığını dilinizi kazıdıktan sonra yıkayıp mutfaktaki yerine koymuyorsunuzdur:)
ayyyy inanmıyorum artık hiç kimsede çay içemeyeceğim sanırım
arkadaşlar artık satışı var dil kaşıgının adı maxil dil temzlme