• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz Dilinizi kazıyın!!!

belki dilini kazırken biraz daha nazik davranmalısın:roflol:birkaç zaman sonra alışıyor zaten insan miden filan bulanmaz yani merak etmeyerimseniben
tad alma duyusu gerçekten değişiyor..herşeyi istemek değil de yediğimiz şeylerden çok daha fazla tad almak olarak düşün bunu canım..düşünün ki dilimizdeki o tortular öyle birikiyorlar ki yediğimiz yemeğin tam tadını bıle almamızı engelliyorlar:1no2:
sevgilera.s.

talinim fistigim benim bu seferde dilim gidiklaniyooo bee:roflol::roflol:

talinim fistigim benim bu seferde dilim gidiklaniyooo bee:roflol::roflol:

aaaaaaaa siz de yani bi tuhafsınız:roflol:daha ne istiyorsun işte bak hoşuna gitmiş...doğruyu söylemek gerekirse bana da hoş bir duygu veriyor:roflol:
diş kazımaya devammm.hem bak sabah sabah bedavadan gülmenize sebep olurum...aklınıza gelirim:roflol:
sevgilera.s.

öğğğğğk
kızlar sakın talinin evinde çay içmeyin :roflol:
içiyorsanız da şeker kullanmadığınızı söyleyin acı acı idare edin artık bir günlüğüne:roflol:

ben evde çay kaşığı kullanmıyorum zaten canım..benim çay kaşıklarım sosyetik olanlardan..hani cam kaşıklar var ya onlardan:dilcikar:..bu yüzden gönül rahatlığıyla evimde çay içebilirsiniz...
ama canım sana çay ikram ederken yanında pasta da vericem ve o sabah pastayı yediğin çatalla dilimi kazımış olduğumu tabiyiki sana söylemiycem:roflol:
bilmem anlatabildim mi:roflol:
sevgilera.s.

ben evde çay kaşığı kullanmıyorum zaten canım..benim çay kaşıklarım sosyetik olanlardan..hani cam kaşıklar var ya onlardan:dilcikar:..bu yüzden gönül rahatlığıyla evimde çay içebilirsiniz...
ama canım sana çay ikram ederken yanında pasta da vericem ve o sabah pastayı yediğin çatalla dilimi kazımış olduğumu tabiyiki sana söylemiycem:roflol:
bilmem anlatabildim mi:roflol:
sevgilera.s.

Uyarı!
Talinin evindeki tüm kazıyıcı aletlerden uzak durun:roflol:

Sabah sabah yerlerdeyim yani:roflol:

seni sosyetik seniiiiiiiiiii lülülülülülü
öğğğhhkkkk kızlar çatal da kulanmayın kaşık da hatta oruç tutup öyle gidin mazallah yanlışlıkla bişi yersiniz... :roflol:
bu sosyete kızının işi bellli olmaz :dilcikar:

canım sen bırak sosyetikliği filan da dilini kazı sabahları:roflol:konuyu başka yerlere çekmeyelim lütfen:dilcikar:..gerçekten işe yarıyor
sevgilera.s.

Evet arkadaşlar talin çok haklı
Geçen gün okumuştum bende bir yerde Ender Saraç'ın her sabah yaptığı bir işlemmiş bu

Evet arkadaşlar talin çok haklı
Geçen gün okumuştum bende bir yerde Ender Saraç'ın her sabah yaptığı bir işlemmiş bu

evet canım ben de bir yoga hocasından duymuştum bunu..deneyinyerimseniben
sevgilera.s.

benim yöntemim yazdığım gibi çay kaşığıa.sama eczanelerde özel dil kazıyıcılar satılıyor.gidip almak lazım ama hep ihmal ediyorum işte:utangac:
denemeni tavsiye ederim canıma.s.

tamamda eczaneye gidip dil kazıyıcımı istiyorum dicez adı varmı bunun fırçaların arkasındaki şeymi acaba
paylaşımın için teşekkürlerşutarafagitti

tamamda eczaneye gidip dil kazıyıcımı istiyorum dicez adı varmı bunun fırçaların arkasındaki şeymi acaba
paylaşımın için teşekkürlerşutarafagitti

evet canım eczaneye gidip dil kazıyıcısı istiyorum demek yeterliyerimsenibenkomik gibi görünüyor ama onlara komik gelmeyecektir:1hug:
sevgilera.s.

evet kızlar ağzınızı zehir gibi olmaktan kurtarırsınız bu şekilde.hem de gerçekten yemeklerden alınan tat da değişiyor
öptümm
Şenizkiz sen cok yasa emi valla bukadar yanii bende arada dilimin ustunde kalinti gibi seyler olur cok huylanirim bende aynen senin gibi yaparim arada fircalarim ben ama eczaneyi bilmiyordum ogrendigim iyi oldu saol canim a.s.

Arkadaşlar ben bu dil kazıma ve dil fırçalama işini inanın ilk defa duydum...Kendimi çok cahil hissttim birden...En kısa zamanda deniycem...Hatırlattığınız için gerçekten sağolun....

Şenizkiz sen cok yasa emi valla bukadar yanii bende arada dilimin ustunde kalinti gibi seyler olur cok huylanirim bende aynen senin gibi yaparim arada fircalarim ben ama eczaneyi bilmiyordum ogrendigim iyi oldu saol canim a.s.

sen de çok yaşa canım benimŞenizayy bayıldım bu cümleye ne kadar samimi ne kadar içten:1hug:
hayatına olumlu bir etkim olabildiyse ne mutlu bana:teytey:
sevgilera.s.

Ben bir dil kazıma aparatı imalathanesi kurmaya karar verdim yarın üretime başlıyorum. :roflol:Sıraya girin hanımlar

İmza:Dini kazımayan ya da kazımaya alışamayan ben:smiley-cool:

Ben yazını okuduktan sonra bu arada çok cahil gördüm kendimi bilmiyordum dil kazıma neyim hiç duymamıştım..:utangac:
neyse 10 dakka önce dişlerimi fırçaladıktan sonra deneyeyim dedim....
aman ölüyom sandım...bi ögürme bi bulantı....:bbo::bbo:
ama inat ettim inatla devam ettim sonunda midemde ne varsa çıktı....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ama agzımda bi incelme rahatlık ferahlık hissettim....güzel tuaf bi duygu.....:teytey::teytey:

Ben yazını okuduktan sonra bu arada çok cahil gördüm kendimi bilmiyordum dil kazıma neyim hiç duymamıştım..:utangac:
ama inat ettim inatla devam ettim sonunda midemde ne varsa çıktı....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ama agzımda bi incelme rahatlık ferahlık hissettim....güzel tuaf bi duygu.....:teytey::teytey:

Bunu hergün yapmak istersen sana çok güzel bir dilkaz (Dilkazıyıcı)verebilirim. Fiyatı çok uygun ama bir sorun var henüz fizibilite aşamasında. Çok yakında üretime geçeceğim
:roflol:

Bunu hergün yapmak istersen sana çok güzel bir dilkaz (Dilkazıyıcı)verebilirim. Fiyatı çok uygun ama bir sorun var henüz fizibilite aşamasında. Çok yakında üretime geçeceğim
:roflol:

kızlar inanılmaz komiksiniz..tam da canım bu kadar sıkkınken nasıl güldürdünüz beni bu şekilde inanamazsınız...harikasınız..iyi ki varsınız:1hug:
a.s.

Back