Bunu hergün yapmak istersen sana çok güzel bir dilkaz (Dilkazıyıcı)verebilirim. Fiyatı çok uygun ama bir sorun var henüz fizibilite aşamasında. Çok yakında üretime geçeceğim
:roflol:
ayrıca bu dilkaz projesi çok iyi fikir canımyerimseniben..bütün kk ya satarız zaten en başta:roflol:
ortak olalım mı:roflol:
kızlar inanılmaz komiksiniz..tam da canım bu kadar sıkkınken nasıl güldürdünüz beni bu şekilde inanamazsınız...harikasınız..iyi ki varsınız:1hug:
a.s.
1 dakka ya noluyoz önce ben geldimmm..ilk ortak benim.....sırya girelim lütfen.....:icecream::icecream:
Tabi olabiliriz arkadaşlar ne demek. Nakit sizden fikir benden muhteşem bir ortaklık. Bundan iyisi şamda kayısı.
Talin sana sıkıntıyla ilgili bişeyler yazayım dedim ama elim varmadı. Zira topiklerinin neredeyse tamamı hayatın güzel yanlarını görmekle ilgili ve mutlaka sen bu yazıları okumuşsundur.
Yine de takma kafana bereden başkaa.s.
şu ortaklık konusunda düşünebılırız.bir de ürettiğimiz dil kazıyıcılarını tüm kk ya sattık mı köşeye döndük demektir:roflol:
sıkıntımın konusuna gelince..evet bılıyorsun ki genelde hayatımın her dakikasını mutlulukla şükretmeyle ve huzurla geçiren bir insanım ben..asla aksi bir insan da olmam ,olamam zaten..ama bazen geliyorlar bana da canım ki bu gayet normal.her zaman pozitif olamıyor işte insan:sm_confused:..özellikle forumumda okudun mu bılmıyorum ama şu göz olayımdan sonra bu aralar sıkca canım sıkılıyor.ne kadar üzülmiycem de desem aynanın karşısına geçtiğimde sinir olmamak elde değil işte
neyse şimdi iyiyim:hooray:
sevgiyle kala.s.
Bende fircalayla yapamiyordum..Bugun denedim kasikla ama yine mahvoldum...Bir bulanti bir bulanti;bulantiylada kalmadim maalesef...:çok üzgünüm:
Dun alisverise gidince ozellikle bu dil temizligi için alet aradim bir tane plastik buldum 5 Euroya yakindi..Cok sira oldugu için kasada once kasikla denemeye karar verdim beklemektense...Yarinda kasikla deneyip basaramayacagima kannat getirirsem alicam hemen..
Ayrica bugun ki temizlikten sonra bir hafifleme gercekten oldu sanki dilimde...Devaminda tam olarak anliyicam degisimleri..Tskler paylasim için...
ilginç bilgiler , teşekkürler canım. sabah insanın ağzı bundan zehir gibi oluyor demekki....ben dişimi fırçalayınca en son dilimde de fırçayı gezdiririm ama kazımak daha akıllıcaymış...
aynen katılıyorum. Çok yararlı oldu yazıyı görmeseydim ben böyle bir soru yöneltecektim.
talincim bende denedim bugün.biraz kötü bir deneyimdi ama sonunna kadar gittim.kötüydü çünkü ben dişimi fırçalarken bile öğürüyorum düşünsene.kazırken ne hale geldim inananmazsınız.ama sağol verdiğin bilgi için...
talincim sana çok teşekkür ediyorum. ben de alalı 3-4 gün oldu geceleri yatmadan önce kazıyorum. acayip bir ferahlık veriyor ve rengi de açıldı. sarı ucu halka gibi bir modelden aldım. bir de ucunda yuvarlak bir aparat var onu almadım pek küçük göründü gözüme:)))
velhasıl yararlı bir paylaşım oldu benim için. merci tekrar mucuksa.s.
aynen katılıyorum. Çok yararlı oldu yazıyı görmeseydim ben böyle bir soru yöneltecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?