Dilenci gibi komsu

kapıyı caldıgında ona acmayın :)

Hayır diyememe hastalığı en beter hastalıktır.

Bikaç şoğuk yapın, mesafe koyun, surat çevirin. Bana herkes çok soğuksun, insanlar sana selam vermeye korkuyo vs derler. Komşuluk ilişkilerim yoktur apartmanda herkese selam veririm ama evime bir kişi bile gelmedi binadan 2 yıl oldu. Gerçi evde çok fazla durmuyorum ama olsun ev kadını da olsaydım aynı olurdu. Çünkü biliyorum ki yüz versem elimle birlikte kolumda gider. Kimse bana ev alma komşu al demesin, yani şu konuda ki gibi komşu alıpta napayım ya da tüm gün dedikodu dinleyip. Bana göre değil sabah ona, akşam buna çaya gitmek, dedikodu yapmak. Kafama uyan dostum olcak o da çok zor.....
İşte en iyisi oyle olmak ben çok yumuşak yuzluyum artık bende öyle yapıyorum

Evet geldi kimse duymasın dayımın oğlu seni çok beğenmiş arkadaş olmak istiyo çocuğu önemli değil diyo dedi bide ben kızınca şaşırdı ne varki bunda diyo eyy allahım ya defolup gidecekler evden bu binada oturamazlar
E kocan olduğunu bilmiyo mu:KK57:

Ayyyy aynısından bizim ev sahibi vardı evimiz tamir oluyordu annemde biryerde karşılaşmış 6 aylığına ev tutmak istiyorum demiş ayyy benim altkatı tut demiş aman allahım ilk gece hariç kadın altı ay kesintisiz bizde yedi içti beğendiklerini aldı hatta vermediklerimizi arakladı yetmedi yeni aldığım ayakkablarımın teklerini bir bir saklayıp diğerinide biz çöpe atınca eş yapıp düğünlerde ayağında görene kadar 6 ayda 2 yıllık ayakkabılarını tamamladı kadın bide evli iki çoçuklu 3 çoçuklu dayıma asılıyordu dayım bizde kalıyordu eşiyle sorunu vardı o ara yani kısaca allah yardımcın olsun tam başbelası bu modeller

Ben bukadar laubaliliği ,görgüsüzlüğü asla kabul etmezdim kapımı çalarsa musait değilim derim,benden kyafet isterse kendine bişey almamı istiyorsa eşim böyle şeylere izin vermez derim,beni evine çağırırsa işim var derim derimde derim yani mesafemi koyarım asla beni bukadar huzursuz etmesine izin vermem bune yaa resmen sizi kullanıyor bundan sonra asla izin verme tepene ç8kar benden söylemesi

Evet resmen kullaniyo. Yagi sekeri anlarim da elinde bardak nescafe tozu istedi gecenlerde basi agriyomus basi kopasica... kapisina gidip bida bana sakin gelme diyesim var:KK11:

komşuna şu bu diyemeyeceğim, demek ki yapısı bu. ama sen madem bu kadar rahatsızsın, eşyalarımı ortak kullanmayı sevmiyorum. market, çarşı, pazar orada ihtiyaçlarını kendin al demiyorsun? böyle devam edersen, o da seni her şekilde sömürmeye devam eder.:KK59: kartlarını açık oyna arkadaşım.

Anlatmassam catlicam artik.. komsum iki gunun birinde bizde.. surekli duduklu tencere ver yag ver sut ver bunlari gectim bize geldiginde evimdeki biblolara kadar istyor buyuk sus cicegim vardi uc parcaydi utanmadan kirk kere soyledi sonunda aldi cicegimi dunde gelmis suslu puslu bi cakmagim var onu istiyo bende veremem esimin dedim. Evimde ne gorse banada al diyo ben alcakmisim o bana parasini vericekmis cayci istedi inat ettum almadim disari cikarken gordu beni 100 tl elime sıkıstirdi bende tamam dedim napim gittim alfim 120 tl tuttu faturasiyla getirdim verdim 20 tl sini bi ay gecti uzerinden vermedi kendisi yoneticinin esi bende ortak gider parasini yollarken 20 tl eksik verdim ii yaptim.. dun cop kovami gordu ondan siparis verdi viledami gordu kendininki kirilmis ben almaliymisim parasini vericrkmis bide pasakli cocuklari var allahim bembeyaz halim onlar gelip gidince resmen siyah oluyo. Daha bitmedi.. bayramda tulum almistim onu uzerumde gormus bi gostersene dedi bende odama gidip gardiropu actim kosa kosa geldi butun kiyafetlerime bakti bide su bana olur bu olmaz diye ayikliyo salas bluzlarima gi koydu ben 38 kendi 44 hatta 46 beden terbiyesiz ya bende duskunumdur esyama veremem versemde bida alip giyemem.. sesimi cikarmadim dugunu varmis o zamn gelip bikacini isticekmis o zamna kadar birazda zayiflarmis. Bi hirkami gordu ben ne zamandir ariyorum abla bende var niye demiyosun dedi sanki ben ayakli dukkanim vermek zorundayim ya napcam bu dilenciyle basim dertte yemek yolluyo sofraya koymadan dokuyorum allah affetsin o kadar da pis cunku
Komşu yolunu bulmuş:)

Benim babannemin vardı böyle komşusu, kadın market olarak kullanıyordu babannemi. Birgün bana denk geldi, sıcak su istedi, kova getirmiş:). Bir bağırdım, hanfendi küsmüş, kırılmış babanneme tavır aldı.

Ay en sevmedigim insan tipi. Ben kiyafetlerime cok duskunum kardesime bile veremiyorum takintim var benim. Bi de oyle bi kadin istese cildiririrm heralde

iyi niyetinizi fazlasıyla suistimal etmiş ve haddini bildirmezseniz etmeye de devam edecek

kendisi çarşıya pazara gidemiyomu herşeyi sana sipariş ediyo.
nasıl sabredebildin bugüne kadar hayret

X