• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DiLeMmM'in diyet günlüğü...

Benide al diyet programına nolur:(((( Of 8 günde en az 2 kilo vermem lazım verebilirmiyim. Vermem lazım vermeliyim bugün yine tutamadım ağzımı abur cubur yedim. 2-3 kilo veremiyorum ya deli olucam napayım ben. senin listeni uygulucam

Benide al diyet programına nolur:(((( Of 8 günde en az 2 kilo vermem lazım verebilirmiyim. Vermem lazım vermeliyim bugün yine tutamadım ağzımı abur cubur yedim. 2-3 kilo veremiyorum ya deli olucam napayım ben. senin listeni uygulucam

olur canım birlikte yapabiliriz bu kadar erken olmasada iki kilo vermek zor değil

8. Gün

Kahvaltı; bir dilim kepek ekmeği lor ve beyaz peynir

öğle dört adet mercimek köftesi

ara; ufak parça ekmek üzeri labne

akşam salata birazda sebze yemeği

bu arada yarın tartı günüm bakalım gerçi regl oldum :( eminimki vermemişimdir

ne guzel bi gunlukmus cokda guzel yapiyosun diyeti maslh:) bende katilsam olurmu en az 6 kilo vermem lazim:(

olur katılabilirsin sende pamukcadi tabiki

kızlar tartıldım bugünn geçen hafta 63.5dum

19:03:2010 63kilo

fazla verememişim ama reglden sanırım ,bu bile benim için gayet iyi

gitsin kilolaar oh ohkaydirigubbakcemile5

olur canım birlikte yapabiliriz bu kadar erken olmasada iki kilo vermek zor değil

Bugün başlıyorum canım, kesin karar verdim, gözümü kararttım bir anda vercem bu 3 kiloyu hemde 8 günde vercem walla canım. Bende yazayım mı sana bir gelişme olursa kilolarda. 3 günde 1,5 kilo vermek istiyorum, sonraki 4 günde de yine 1,5 kilo. Hem spor, hem bol su, hem diyet.

olur katılabilirsin sende pamukcadi tabiki

kızlar tartıldım bugünn geçen hafta 63.5dum

19:03:2010 63kilo

fazla verememişim ama reglden sanırım ,bu bile benim için gayet iyi

gitsin kilolaar oh ohkaydirigubbakcemile5

Ya canım supersin devammmkaydirigubbakcemile4

Merhaba arkadaşlar, diyet günlükleri konuları kişiye özel olmalıdır lütfen guruplaşma yapmayalım, sadece konu sahibi yaptıklarını paylaşırsa takibi de kolay olacaktır, destek alarak kilo vermek isteyen arkadaşlarımız lütfen verdiğim linkten devam etsin...
ıyi paylaşımlar dilerim..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-971.html

9. gün

kahvaltı;

bir yumurta, çok az kaşar ve beyaz peynir,

bir iki tane yeşil zeytin

ara ufak bir parça ekmek iki tane yeşil zeytin

öğle;bir kase çorba ,salata yarım dilim ekmek

şimdi de spor yapacağım;

akşam menümüde ekleyeyim

iki köfte bir iki elma dilim patates birazda fasulye

Son düzenleme:
[I10.gün

]bugün güne ılık su ile başlangıç yaptım

kahvaltı; biraz labne, iki zeytin birdilim ekmek

öğle fasulya kavurması bir dilim ekmek

akşam simit ayran
[/I]

Son düzenleme:
11.gün

kahvaltı; beyaz peynir , kaşar peyniri, zeytin iki dilim kep ekm.

öğle; yumurta, bir dilim kep ekm.

akşam; çorba , köfte salata

ve ufak bir kaçamak bir dilim tatlı(regilimin son günlerine kadar danayabildiğime şükür)

Canım kolay gelsin cok iyi gidiyor rejimin. Umarım istedigin gibide verebiliyorsundur. Ben veremedim cnm 3 kilo, ama iştahım azaldı biraz daha.Vericem inşallah.

destekleriniz için teşekkürler kızlar, bu aralar biraz saldım regden dolayı, yarından itibaren yine teferrutlı yazacağım inşallah kaydirigubbakcemile4

merhaba canım..güzel gidiyosun gerçekten..regl döneminde dayanmak çok zor oluyo o yüzden biraz salman normal..gördüğüm kadarıyla öyle çok fazla kilon da yok zaten..umarım istediğin ölçülere en sağlıklı şekilde ulaşırsınopuyorumnanaktan

öncelikle bugün kesin ve kati suretle almış olduğum kararı burada açıklıyorum;
11.03.2010 ve 30.04.2010 tarihleri arasında hamur işleri(kek börek beyaz ekmek makarna gibi), şekerli ve aburcuburlar(pasta, çikolata gibi) tüketmeyeceğime önce Allah'a sonra kendime söz veriyorum. Haftada en az 2 kere birer saat olmak üzere spor yapacağıma söz veriyorum..

ve bu günlüğü hergün yazacağım elimden geldiğince, giremezsem iki günü birlikte yazdığım zamanlarda olabilir kaydirigubbakcemile3
hadi bana kolay gelsin

Arkadasim
azmin in daimi ve arzuladigin kiloya dönmeni:Saruboceq:

Back
X