Yok canım sımdılık katılmıyım ben brız ara verdımMorrmeneksee kuzum katılmak istermisin
Tamam başlayalım canımDilek duası edileceği zaman kişi öncelikle kelimeyi tevhid (La İlahe İllallah Muhammedün Resulullah)okur. Ardından Peygamber efendimize salavat (Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed) getirilir.
Kelimeyi tevhit ve salavattan sonra aşağıdaki 7 adet esma sırayla okunur. Aşağıdaki 7 Esma 21 defa okunur.
1-El-Melik
Var olan her şeyin sahibinin Allah olduğunu gösteren esmadır.
2-El-Vehhab
Kullarına her türlü nimeti veren ve verirken kullarından hiçbir şey esirgemeyen demektir.
3-El-Basit
Kullarını zor durumlardan kurtararak onlara rahat bir yaşam bahşeden demektir.
4-El-Azim
Gücü ve kudreti karşısında her şeyin küçük kaldığı Allah’ın ne kadar büyük olduğunu gösteren esmadır.
5-El-Batın
Gizleneni de bilen ve her şeyden haberi olan varlık demektir.
6-En-Nafi
Menfaat veren şeyleri yaratan ve bunları kullarının istifadesine sunanın Allah olduğunu buyuran esmadır.
7-El-Mucib
Duaları kabul eden ve kulun dileklerine cevap veren en büyük gücün Allah olduğunu gösteren ifadedir.
Bu 7 esmanın toplam 21 defa okunmasından sonra duanın niyet kısmına geçilir. Duanın niyet kısmında herkes her ne diliyorsa onu ifade eder. Size niyet ve duanız için önereceğim dua aşağıda yazılmıştır.
Bende bendeKatilirim
Bana bir oku yolla oracıktan ...ben de katılmak isterim, nefesim kuvvetlidir :) her gün birinin niyeti için mi okuyoruz bir de, uygulama kısmını anlayamadım tam
okurum tabi rabbim gönlüne göre versinBana bir oku yolla oracıktan ...katılmak çok isterim ama arada unuturum birinin hakkına girerim diye korkuyorum bazen hiç ugramadigim da oluyor kk ya . Kendime okudum 21 adet çok teşekkür ederim dileklerim için zikir çekiyordum iyi geldi inşallah çok istediğim bir eğitimim ile alakalı konu var inşallah kabul olur hayırlı güzel sonuçlar alırım
Çok teşekkür ederim çok naziksinizokurum tabi rabbim gönlüne göre versin
Akşam listeyi paylaşacam canım detaylı şekilde anlatacamben de katılmak isterim, nefesim kuvvetlidir :) her gün birinin niyeti için mi okuyoruz bir de, uygulama kısmını anlayamadım tam
Geç kalmadın canım bugün paylaşacam listeyi
Canim duamızı özelden mi yazıyoruz sana
Kelimeyi tevhid salavat herkes okuyacak kızlar bilginize lütfen kendi niyetiniz gibi bütün içtenliğinizle okuyunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?