- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
Merhaba canım nasılsın opu yapıldımı ne durumdasın merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım nasılsın opu yapıldımı ne durumdasın merak ettim
Ferda sen naptın kuzum yumurtalar toplandımi seninMerhaba canım nasılsın opu yapıldımı ne durumdasın merak ettim
Cuma günü toplandı canım 3 tane yarın belli olucak kaç tanesi benimle inşallah hepsi benimledir duruma göre transfer yapılabilirFerda sen naptın kuzum yumurtalar toplandımi senin
Canim merhaba evet opu yapıldı şükürler olsun bebislerim dollendi.Merhaba canım nasılsın opu yapıldımı ne durumdasın merak ettim
İnşallah kuzum inşallah 3ude de 5 güne kalır kaliteli bi şekilde rabbim duysun sesimizi okuduğumuz dualar Hayri hürmetine senide içinde bizleride sevindirsin inşallah kuzum benimCuma günü toplandı canım 3 tane yarın belli olucak kaç tanesi benimle inşallah hepsi benimledir duruma göre transfer yapılabilir
İnşallah senin tedavinde olumlu olur kuzum 5 güne kalır bebisler rabbim yüzünüze baksın arka arkaya müjdeli haberler verin bizlerede inşallahCanim merhaba evet opu yapıldı şükürler olsun bebislerim dollendi.
Bugün 2. Günleriydi heyecanla yarini bekliyorum 3. Gune sag salim gelsinler sonra da 5. Günü görelim insallah sen nasilsin ne durumdasın?
Maşallah canım benimde bugün 2. Günleri fakat kaçı benimle kaçı döllendi bilmiyorum yarın hastaneye gidicem belli olucak duruma göre transfer olabilirim bana dua edinCanim merhaba evet opu yapıldı şükürler olsun bebislerim dollendi.
Bugün 2. Günleriydi heyecanla yarini bekliyorum 3. Gune sag salim gelsinler sonra da 5. Günü görelim insallah sen nasilsin ne durumdasın?
Canım bacım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberleri peş peşe veririz inşallah ben çok umutluyum birinizin duası bana vesile olucakİnşallah kuzum inşallah 3ude de 5 güne kalır kaliteli bi şekilde rabbim duysun sesimizi okuduğumuz dualar Hayri hürmetine senide içinde bizleride sevindirsin inşallah kuzum benim
Bende inanıyorum kuzum senden müjdeli haber alacaz dualarımiz kabul olacak inşallah hep aklıma geldikçe dua ediyorum senin için isteyen herkes için inşallah güzel haberler alacaksın ben inanıyorum kuzum sakin olumsuz aklına bile getirme hep olumlu ol birde tüp Bebek tedavisi görenler için meditasyonlar var dinle kuzum inşallah rabbim senide@KelebekkB arkadaşımızida sevindirsin bütün istiyenleride inşallah müjdelesinCanım bacım Allah razı olsun inşallah hayırlı haberleri peş peşe veririz inşallah ben çok umutluyum birinizin duası bana vesile olucak
Canim benim ilk gun kaci dollendi bilgisini vermemisler miydi ? Transfer için 5. Güne gelmelerini bekleyeceksiniz sanırım degil mi ? Ayni gun opu olmusuz galiba ben de cuma günü oldumMaşallah canım benimde bugün 2. Günleri fakat kaçı benimle kaçı döllendi bilmiyorum yarın hastaneye gidicem belli olucak duruma göre transfer olabilirim bana dua edin
Canim benim simdi okudum hepsi hepsi en iyi kalitede 5. Gune gelsin insallah rabbim yolunuzu açık etsinCuma günü toplandı canım 3 tane yarın belli olucak kaç tanesi benimle inşallah hepsi benimledir duruma göre transfer yapılabilir
Allah razı olsun canım benim amiin amiiin insallah bebeklerimizi almaya geldik rabbimin izniyle cok iyi hissediyorumİnşallah senin tedavinde olumlu olur kuzum 5 güne kalır bebisler rabbim yüzünüze baksın arka arkaya müjdeli haberler verin bizlerede inşallah
Allah senden bin kere razı olsun canım valla ne güzel moral veriyorsun iyiki tanıdım seni sizleri pozitif düşünüyorum hep ama olumsuzada hazirlikliyim ne gelirse Rabbimden Rabbim layıkı ile yapıcak her kadına annelik duygusunu yaşatsın inşallahBende inanıyorum kuzum senden müjdeli haber alacaz dualarımiz kabul olacak inşallah hep aklıma geldikçe dua ediyorum senin için isteyen herkes için inşallah güzel haberler alacaksın ben inanıyorum kuzum sakin olumsuz aklına bile getirme hep olumlu ol birde tüp Bebek tedavisi görenler için meditasyonlar var dinle kuzum inşallah rabbim senide@KelebekkB arkadaşımızida sevindirsin bütün istiyenleride inşallah müjdelesin
Amin kuzum amin bol amin inşallah benimde içimde olumlu olacak diye bi his var güzel haberler alacaksınız İnşallahAllah razı olsun canım benim amiin amiiin insallah bebeklerimizi almaya geldik rabbimin izniyle cok iyi hissediyorum
Evet canım cuma günü oldum devlette tedavi görüyorum ben malum bilgi alışverişi biraz zor oluyor bana pazartesi hastaneye gelmemi duruma göre trasnfer olabileceğimi söylediler yarin belli olucak kaçı döllenmiş kaçı iyi durumda zaten 3 tanecik inşallah 3de kalmıştırCanim benim ilk gun kaci dollendi bilgisini vermemisler miydi ? Transfer için 5. Güne gelmelerini bekleyeceksiniz sanırım degil mi ? Ayni gun opu olmusuz galiba ben de cuma günü oldum
Amin canım Allahrazı olsun inşallah hepimizin açık etsin hepimizin işi gücü rast gitsinCanim benim simdi okudum hepsi hepsi en iyi kalitede 5. Gune gelsin insallah rabbim yolunuzu açık etsin
Rabbim sizlerdende razı olsun kuzum bende iyiki tanımışım sizleri bi aile gibi olduk burada inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün ben sizden daha çok heyecanlıyım şuan kendi transferim olacak gibi heyecanlıyım valla rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın umut her zaman var sen dileğine olacağına inandıktan sonra ben inanıyorum rabbim onu mutlaka kabul edecek yaşayacaktir yeterki umudunuz yüksek olsun kızlar Rabbimden asla ümit kesmeyin bol bol dua tesbih çekin estağfurullah ya varis hergun bi yasin okuyun 7 gün Yusuf süresini okuyun bende sizler için tesbih yasin okuyacam her zaman duamdasiniz arkadaşlarım rabbim kabul edecek inşallah dualarımızıAllah senden bin kere razı olsun canım valla ne güzel moral veriyorsun iyiki tanıdım seni sizleri pozitif düşünüyorum hep ama olumsuzada hazirlikliyim ne gelirse Rabbimden Rabbim layıkı ile yapıcak her kadına annelik duygusunu yaşatsın inşallah