- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Genel bir dua yapariz herkesin niyetini kapsayacak sekilde dua edelim.Evet haftada iki kisiye okuyabiliriz.Ben iki kisi icin 12.000 okuyalim diye dusundugunuzu zannetim.Eger bir hafyada iki kisiye toplam 14.000 okumaliyiz okuyabilirlerseBenim icin fark etmez Peki niyeti belirlemek lazim mi?
Genel bir dua yapariz herkesin niyetini kapsayacak sekilde dua edelim.Evet haftada iki kisiye okuyabiliriz.Ben iki kisi icin 12.000 okuyalim diye dusundugunuzu zannetim.Eger bir hafyada iki kisiye toplam 24.000 okumaliyiz okuyabilirlerse
Bende basladim sma arkaslar katildi mi??Ya Allah diyip başlıyorum arkadaşlar. Dostun dosta duası kabul olurmuş. Biz de birbirimize dostane hislerle dua edelim. Hayırlısıyla kabul olsun dualarımız
Arkadaşım birden gelip konuya hakim olmuşsun ,daha önce bizim ayarladığımız bir planımız vardı zaten daha önce konuşmuşuz gibi hadi başlayalım demişsin anlayamadım o yüzden._Makaron_
S shadow1905
didi90
sentimentall
milenart
@Minik peri
Herkes için tamamsa eğer başliyoruz.Kisi basi 2000 dusuyor bana kalirsa bir kisiye okuyalim 6 hafta olsun.
Herkes burda mi??Ne diyorsunuz??
S shadow1905 ayarladı bastan beri konuya hakim.Etiketledik sizi kimseden ses seda cikmayinca biz kendi aramizda devam ettirmeye calistik!!Arkadaşım birden gelip konuya hakim olmuşsun ,daha önce bizim ayarladığımız bir planımız vardı zaten daha önce konuşmuşuz gibi hadi başlayalım demişsin anlayamadım o yüzden.
Dua zaten bu mühim olan bu değil Allah razı olsun.Sadece siz yoktunuz o yüzden dahil olup hadi çekelim dediğiniz için şaşırdım yoksa başka bir amaçla yazmadım. Dediğim gibi başka bir grupla makarona çekmeye başladık çevremizdeki insanlara söyleyerek.S shadow1905 ayarladı bastan beri konuya hakim.Etiketledik sizi kimseden ses seda cikmayinca biz kendi aramizda devam ettirmeye calistik!!
2000 makaron için 2000 de kendim için çekicem ben toplamdaHerkes makaron için kaç tane çektiğini yazabilir mi?
Aynen Yani yari yariya2000 makaron için 2000 de kendim için çekicem ben toplamda
Canım makaron için bu durumda 7 kişi oluyoruz. İşler karıştı sen seka ya özel den ulaşabiliyo musun?Arkadaşlar kusura bakmayın başta yazdıklarınızı görmemişim:) Sekayla makaron için çekmeye başladık o zaman hepimiz sayılarımızı birleştirelim makaron için bitirmiş oluruz. S shadow1905 içinde başlayalım yani ikisini aynı an da okuyup bitirmiş olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?