- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
- Konu Sahibi Motherofdragon
-
Ben varım canım en güzeli dua aslındaHz. Yûnus'un Yûnus balığının karnında iken Allah'a ettiği dua, şudur:
لآ إِلَهَ إِلاَّ أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Okunuşu: Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn.
Anlamı: «...Senden başka İlâh yoktur. Sen, Sübhân'sın (her şeyden münezzehsin). Muhakkak ki ben, zâlimlerden oldum.» (Enbiyâ Sûresi, 87. )
23 Mart Perşembe itibariyle her hafta bir arkadaşımıza olmak üzere okuma yapacağız. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum.
evet canım katılım sırasına göre yapacağız ama acil bir durumu olan bir arkadaş var eğer o katılmak isterse o ilk sırada olacak sadece katılmazsa da dediğin gibi olur zaten 4 kişi olsak bile 4 haftada haftalık 3000 tane düşüyor hayırlısıyla hızlıca biterCanım bu hafta ilk seninle başlayalım o zaman sonra katılım sırasıyla devam ederiz uygun mudur?
evet canım katılım sırasına göre yapacağız ama acil bir durumu olan bir arkadaş var eğer o katılmak isterse o ilk sırada olacak sadece katılmazsa da dediğin gibi olur zaten 4 kişi olsak bile 4 haftada haftalık 3000 tane düşüyor hayırlısıyla hızlıca biter
tamam kuzu sen de 6. oluyorsun o zaman:)Ben bu duayı hep okurum seve seve katılırım :)
bana her türlü uyar ne zaman başlayacağımızı ayarlayalım okuyalım :)Kızlar 6 kişi olduk hızlıca bitirmemiz için isterseniz haftada 2 kişiye okuyalım böylece 3 haftada biter zaten kişi başı da 4000 tane düşer. Herkes hemfikir mi bu konuda?
Biz baslayalim gelirse bize katilir.Seka gitti ama biz yine de okuyalım mı ? Seka ya nasıl ulaşabiliriz acaba ya? Özel den tanıyan var mı numarasını falan biliyosa bi sorsak da o okuyacak mı ona göre sayı belirlesek. Kişi başı 4.000 oluyo haftada eğer seka da okuyacaksa.
Bir de ne diyelim niyet olarak nasıl niyer edelim sizce?
Hayır şu sıkıntı okuyacak mı okumayacak mı? Nasıl bölüştürücez? O okumayacak diye düşünüp başlarsak o da okursa faZla olur sayıBiz baslayalim gelirse bize katilir.
Okumayacak diye baslamaliyiz bitirmeden ulasirsa dabirimiz bolusuruz.Hayır şu sıkıntı okuyacak mı okumayacak mı? Nasıl bölüştürücez? O okumayacak diye düşünüp başlarsak o da okursa faZla olur sayı
Arkadaslari etiketliyorum bugun baslatalim.Okumayacak diye baslamaliyiz bitirmeden ulasirsa dabirimiz bolusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?