- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 37
- Konu Sahibi Motherofdragon
Seka kaç tane çekecek onu bilirsek geri kalanını da bölüştürürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200 çektim akşam canımCan'ım SEKA hariç çeken başka biri daha var. Siz çektiğiniz sayıları bana bildirin toplamı alayım ben ondan sonra geri kalanını bölüşelim. Bi de senin için niyetimiz ne olacak özelden ulaşıp ismini ve niyetini söylersen ona göre çekmeye başlayım. SEKA diğer kişilere dahil olmak ister mi sorarım.
Yürü be helal olsunBen dün 600 cektim
Evet arkadaşlar bu şekilde olmuyor bi kişiyi görevlendirelim grup kuralım whatsapdan devam edelim böyle iletişimsizlik olduYürü be helal olsun
Aslında ben de öyle niyet etmiştim iki kişiye yani. Karıştı ya tüh
Numaralarımızı alsaydık da whatsapp tan konuşsaydık keşke
Canım özelden numaranı yazarsan grup kurduk ordan konuşcazBende 1000 tane okudum S shadow1905sentimentall ne yapiyoruz tam olarak?
Konu sahibine ulasabiliyormusunuz??
Sınırlamamız 6 kişiydi ,kişi sayısına ulaştığımız için maalesef kapattık.Sıralamamızı oluşturup dualara başladık.Üzgünüm o yüzden başka sefere inşallahİzninizle ben de katılmak istiyorum. bilgi lütfeenn
1 hafta da mı her hafta mıHz. Yûnus'un Yûnus balığının karnında iken Allah'a ettiği dua, şudur:
لآ إِلَهَ إِلاَّ أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Okunuşu: Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn.
Anlamı: «...Senden başka İlâh yoktur. Sen, Sübhân'sın (her şeyden münezzehsin). Muhakkak ki ben, zâlimlerden oldum.» (Enbiyâ Sûresi, 87. )
23 Mart Perşembe itibariyle her hafta bir arkadaşımıza olmak üzere okuma yapacağız. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum.
Bir liste yapacağım katılım sırasına göre lütfen herkes birbirinin duasına özen göstersin. Bana okundu nasılsa diyip sonraki duaları sermeyelim kendimize nasıl okunmasını istiyorsak diğer arkadaşlara da aynı özeni gösterelim.