- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
-
- Konu Sahibi perigunlugu
gelip de bir açıklama yapsalar anlaacağım da, canım baksana bugün de gelmediler. Bekleyelim çarşambaya kadar, dediğin gibi herkes katılsın istiyoruz, yoksa kendi kendine zaten dua edersin.ben tüm arkadaşlarımın duası geçsin istiyorum bana onun için tekrar almadım ama, eğer katılmayanlar katılmayacaksa ben alabilirim hepsini sıradaki arkadaşa geçeriz.
Gerçekten çok katilmayanlr var canmgelip de bir açıklama yapsalar anlaacağım da, canım baksana bugün de gelmediler. Bekleyelim çarşambaya kadar, dediğin gibi herkes katılsın istiyoruz, yoksa kendi kendine zaten dua edersin.
gelip de bir açıklama yapsalar anlaacağım da, canım baksana bugün de gelmediler. Bekleyelim çarşambaya kadar, dediğin gibi herkes katılsın istiyoruz, yoksa kendi kendine zaten dua edersin.
Gerçekten çok katilmayanlr var canm
canım burda senlik bir durum yok ki, niye mahcup hissediyorsun, hiç sıkılma arkadaşım, dediğim gibi çarşambaya kadar bekleyelim, o zaman gelmezlerse tamamlarız. Sıkma tatlı canını.ben kendimi mahcup hissediyorum ama sıradaki arkadaşlara karşıkatılmayanlarında belki işleri vardır giremiyorlardır en azından haberim olsa ben kendi duamı tamamlarım, okuyanında okumayanında canı sağolsun dilekleri hayırlı şekilde kabul olsun ne diyeyim...
canım burda senlik bir durum yok ki, niye mahcup hissediyorsun, hiç sıkılma arkadaşım, dediğim gibi çarşambaya kadar bekleyelim, o zaman gelmezlerse tamamlarız. Sıkma tatlı canını.
Kuzu skinti yapma seninle alakali değil belli ki sorunları var yada unuttular biraz bekleyelim kalanini tamamlariz gelen olmazsa üzülme lütfenben kendimi mahcup hissediyorum ama sıradaki arkadaşlara karşıkatılmayanlarında belki işleri vardır giremiyorlardır en azından haberim olsa ben kendi duamı tamamlarım, okuyanında okumayanında canı sağolsun dilekleri hayırlı şekilde kabul olsun ne diyeyim...
beraber tamamlariz canim tek basina okuma kalani,ben tüm arkadaşlarımın duası geçsin istiyorum bana onun için tekrar almadım ama, eğer katılmayanlar katılmayacaksa ben alabilirim hepsini sıradaki arkadaşa geçeriz.
2500 Ya Latif okudum...
1500 ya latif de ben okuyorum kızlar
inşallah canım gelen olur yoksa ben okurum da, kimin duası kabul olur bilinmez kiKuzu skinti yapma seninle alakali değil belli ki sorunları var yada unuttular biraz bekleyelim kalanini tamamlariz gelen olmazsa üzülme lütfen
beraber tamamlariz canim tek basina okuma kalani,
Haklisinda CNm çok uzatmamak gerek dualari bekleyelim gelmezlerse bol alintila bnde okuruminşallah canım gelen olur yoksa ben okurum da, kimin duası kabul olur bilinmez ki
canım istersen kalanını bitirebilirsin, ben arkadaşlara mesaj attım, biri regliymiş, diğeri de yoğunmuş. gelemeyecekler maalesef.10 Ayetel Kürsi de ben alıyorum