-
- Konu Sahibi perigunlugu
1000 ya latif 500 ya mucib 50 ayetel kursi
1000 Ya Latif okudum...
1000 ya latif ve 200 ya mücib okuycam sıradaki arkadasa ayetel kürşi okuyamıyorum muafım
1.000 ya Latif 300 ya mücib, 20 ayetel Kursi alıyorum.
1310 ya latif
1315 ya mucib okudum
1000 Ya Latif 200 Ya Mucib okudum...
2350 yâ Lâtif 1025 tane ya Mücib okudum
olmazmi canim, belkide daha iyi olur, farkli bir agzidan daha dua almis oldu arkadas10 ayetel kursi BN müsait değildim dua aksasin istemedim kardeşmden rica ettim o okudu olr dimi
Ay inşallah kabul olurolmazmi canim, belkide daha iyi olur, farkli bir agzidan daha dua almis oldu arkadas
10 ayetel kursi BN müsait değildim dua aksasin istemedim kardeşmden rica ettim o okudu olr dimi
1300 Ya Latif okudum...
Tatlım öyle olanları siliniz çünkü biz okuyanlara haksızlık oluyorarkadaslar listede 15 kisi gozukuyoruz 6-7 arkadas hic okumamis, en azindan 2-3 tane de olsa tum arkadaslarimiza dua etsek,
canim bir gunde bir arkadasin duasini bitiremiyoruz . Birde dua ederken ogunki arkadasa diye niyetleniyoruz oyuzden aktarma yapmak istemiyorum ben,Fazla okunanlari ertesi günden dusuyorsunuz dimi
iki arkadasa ust uste dua etmeyenleri cikaralim demistik canim, belki hafta sonu diye boyle oldu bilemedimki. En azindan hafta sonu 500 Ya Altif okumaya zaman bulunabilir diye dusunuyorum, 10 dakika alir en fazla, bilmiyorum neden okunmadi hafta sonu.Tatlım öyle olanları siliniz çünkü biz okuyanlara haksızlık oluyor
Anldm cnm o zaman herkes sayiya bakarak almak zorunda,söyle yapalim listeye ellemeden okuyanlar aldgi sayiyi ve kalani paylassin siz listeyi en son guncelleyincanim bir gunde bir arkadasin duasini bitiremiyoruz . Birde dua ederken ogunki arkadasa diye niyetleniyoruz oyuzden aktarma yapmak istemiyorum ben,