Dileklerimiz icin esmaul husna

Allahım hepinizden razı olsun tümmniyetlerimiz kabul olsun inşallah ❤️🥰

Bugun Stemina Stemina nin niyeti icin 200 El Melik okuyalim. Yarin stemina ameliyata giricek onun icin dua okumak isteyen olursa okuyabilir. Niyeti

Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
Stemina Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Stemina Stemina niyetin icin 200 El Melik okudum. 1000 tanede ya safi okudum. Allah kabul etsin.

Merhabalar,

Esmalar zikredilirken niye nasıl edilir. Günlük zikre başlamaadan önce mi yoksa sayısı bitince mi niyet edilir ? Cevap verirseniz sevinirim bir de İstediğimiz gibi bi bulmak için hangi esmayı tavsiye edersiniz ?

Merhabalar,

Esmalar zikredilirken niye nasıl edilir. Günlük zikre başlamaadan önce mi yoksa sayısı bitince mi niyet edilir ? Cevap verirseniz sevinirim bir de İstediğimiz gibi bi bulmak için hangi esmayı tavsiye edersiniz ?
Merhaba. Ben soyle niyet ediyorum Allahim bu istegim icin esma okumaya niyet ediyorum. Eger baslarken niyet etmediysen dua edebilirsin su istegim icin okudum Allahim kabul et diyebilirsin.

Back
X