Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum Rabbim kabul etsin aminn
A Ayferriniz niyetini paylaşır mıs
A Ayferriniz niyetin için okudum. Allah kabul etsinBugün A Ayferriniz için 200 El Melik okuyalım. Niyeti
Gebeliğim sağlıklı geçmesini bebeğimi sağlıkla elime almamı inşallah bebeğime yapılacak tahlililerim temiz çıkması sağlıklı çocuk sağlıklı gebelik sağlıklı doğum istiyorum Allah'tan
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Size okumadıysa okumasanızda olur.Afferriniz benim ve önceki arkadaşın niyetine okumuş muydu okudum bildirimi yapmamış? A Ayferriniz
Hepsine okudum Allah'a kabul ettsinAfferriniz benim ve önceki arkadaşın niyetine okumuş muydu okudum bildirimi yapmamış? A Ayferriniz
Allah'a razı olsun teşekkür ederim
A Ayferriniz niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugün A Ayferriniz için 200 El Melik okuyalım. Niyeti
Gebeliğim sağlıklı geçmesini bebeğimi sağlıkla elime almamı inşallah bebeğime yapılacak tahlililerim temiz çıkması sağlıklı çocuk sağlıklı gebelik sağlıklı doğum istiyorum Allah'tan
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Allah'a kabul ettsin teşekkür
Tamam canım sende kendine iyi bakKızlar ben şehir dışında olacağım için belli bir süre okuyamayacagim, kendinize iyi bakın
A Ayferriniz niyetine okudum Allah kabul eylesinBugün A Ayferriniz için 200 El Melik okuyalım. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz