Okudum canim. Allah kabul etsin
3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum...BugünGuldemyz için okuyoruz. Niyetini paylaşır mısın canim
Niyetine okuyurm şimdi Allah kabul etsin inşallah3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum...
Allah razı olsun aminn. Rabbim ikimizin de muradını versin. Tüm dua eden arkadaşların da insallah⚘Niyetine okuyurm şimdi Allah kabul etsin inşallahbende çocuğum olsun istiyorum onun için dua ediyorum Allah sanada banada sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum...
Niyetin icin okudum. Allah kabul etsin3 yıldır tüpbebek tedavisi görüyorum. Şu anda da tedavi içersindeyim. Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum...
Allah şifa versinArkadaşlar Allah rızası için benim içinde dua eder misiniz üst seviye panik atak ve anksiyete yaşıyorum. Antidepresanı bırakmaya çabalıyorum fakat aşırı derecede yoksunluk belirtileri çekiyorum, dayanılmayacak derecede. Bu ilacı bırakmam lazım çünkü gebelik istiyorum. Lütfen bu vesveselerden kurtulmam için dua edin lütfen.
niyetine okudum Allah kabul eylesinBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Erkek kardesime sifa ver. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Erkek kardesime sifa ver. Bana sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Rabbim şifa versin inşaallahArkadaşlar Allah rızası için benim içinde dua eder misiniz üst seviye panik atak ve anksiyete yaşıyorum. Antidepresanı bırakmaya çabalıyorum fakat aşırı derecede yoksunluk belirtileri çekiyorum, dayanılmayacak derecede. Bu ilacı bırakmam lazım çünkü gebelik istiyorum. Lütfen bu vesveselerden kurtulmam için dua edin lütfen.