Tamamdır canım beklerim yineCanm ben bu ara saglık sorunları yaşıyorum pek giremedim daha sonra dahil olurum inşallah size
Hayır çocuğum yok ama hep kızım olsun isterim
Amin. Olur inşallah :)Hayır çocuğum yok ama hep kızım olsun isterimtabi sağlıklı olsun kızı erkeği yok Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet canım biz devam edelim. Belki gelen olur.Bu arada rainny senle ben kaldık sanırım
Okudum canim. Niyetin için. Allah kabul etsin
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinNiyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Halsizligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Kardesime sifa ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Olur günde üç Esma yapabiliriz bence bana uyarEl Kaviyy okuyalim
54- El-Kaviyy: "Kudreti en üstün ve hiç azalmaz."
Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Halsizligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Kardesime sifa ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
[/QUOTE
Okudum Allah kabul etsin
Tamam canım esmalari sırayla okuruz yine ben müsait oldukça paylasicam.Olur günde üç Esma yapabiliriz bence bana uyar
Tamam olur canımBugünkü niyetine okuudm bu arada Allah kabul etsinolur bende müsait oldukça bakarım buraya okuruz