Bugun benim icin okuyoruz. Niyetimi paylastimBenim niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kiz kardesim ilaclarini duzenli icsin. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Unutkanligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Niyetine okudum canım Allah kabul eylesinBugun benim icin okuyoruz. Niyetimi paylastim
Tabiki yeni esmaya basladik. Bugun benim icin okuyoruz 200 El Basir niyetimide paylastim en sonda size okuruz.Bende katılabilir miyim?
Okudum canım Allah kabul etsin. Amin.Benim niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kiz kardesim ilaclarini duzenli icsin. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Unutkanligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum canm Allah kabul etsnOkudum canım Allah kabul etsin. Amin.
Hayırlı bayramlar herkeseHayirli bayramlar kizlar
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsinH Hasretimm123 un niyeti
Bende niyetimi paylaşım sıram gelince olursunuz(adım gizem )
En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Allah'ım
Tabi olur ben çekerim. Allah sifa versinKızlar sizden bir şey rica etsem amcamı yoğun bakıma aldılar ya Şafi ceksek onun için bu gün benim yerime onu cekseniz (Ahmet adı
Bende çekerim canımKızlar sizden bir şey rica etsem amcamı yoğun bakıma aldılar ya Şafi ceksek onun için bu gün benim yerime onu cekseniz (Ahmet adı
Niyetine okudum canım Allah kabul eylesinKendi niyetime okudum Allah kabul etsin
Allah şifa versin en kısa zamanda sağlıkla taburcu olur insaAllah canım ,çok geçmiş.olsun niyetine 200 ya şafi okudum Allah kabul eylesinKızlar sizden bir şey rica etsem amcamı yoğun bakıma aldılar ya Şafi ceksek onun için bu gün benim yerime onu cekseniz (Ahmet adı