Okudum canımBugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Kuddüs esmasini okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
BugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Kuddüs esmasini okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Bugunberonika niyetine 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Kuddüs esmasini okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
S sabir ve hamd niyetini okudum Allah kabul eylesinBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Bende okudum canımBugunberonika niyetine 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Okudum canımBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
Allahım günahlarımı bağışla, eşimle sevgimizi muhabbetimizi bağlılığımızı arttır, daim eyle, iki cihandada bizi ayırmasağlık, mutluluk, huzur, afiyet şifa ver inşaAllah evlatlarımla birlikte
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
S sabir ve hamd niyetine okudum Rabbim kabul etsin aminnBugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
S sabir ve hamd niyetine okudum. Allah kabul etsin.Bugun S sabir ve hamd niyeti icin 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?