Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinnBugun benim icin 200 tane Es Selam esmasini okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Bana ve aileme safi isminle sifa ver. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
R rainyy niyetini okudum Allah kabul eylesinBugun benim icin 200 tane Es Selam esmasini okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Bana ve aileme safi isminle sifa ver. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Ben hepimize tektek okudum canım köye gidicem bir kaç gün bakamaya bilirim diye okudumKendi niyetime okudum. Allah kabul etsinn
BugunGuldemyz niyetine 200 tane Es Selam esmasini okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Niyetimi okudum Allah kabul eylesinBugunGuldemyz niyetine 200 tane Es Selam esmasini okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
BugunGuldemyz niyetine 200 tane Es Selam esmasini okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Canim benim icin okudun mu
BugunYagmurSendeanlarsn niyetin 200 Es Selam esmasini okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
Guldemyz
YagmurSendeanlarsn
beronika
S sabir ve hamd
BugunYagmurSendeanlarsn niyetin 200 Es Selam esmasini okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
Guldemyz
YagmurSendeanlarsn
beronika
S sabir ve hamd
Okudum canımm Rabbim kabul etsin aminnCanim benim icin okudun mu
Bugunberonika niyetine 200 Es Selam esmasini okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
Guldemyz
YagmurSendeanlarsn
beronika
S sabir ve hamd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?