Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugün benim için 200 El Kuddüs okuyalım. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Kardeslerime anneme ve bana safi isminle sifa ver. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
Ahtapot Anne
Allah'a kabul ettsin
Okudum canımBugün A Ayferriniz için 200 El Melik okuyalım. Niyeti
Gebeliğim sağlıklı geçmesini bebeğimi sağlıkla elime almamı inşallah bebeğime yapılacak tahlililerim temiz çıkması sağlıklı çocuk sağlıklı gebelik sağlıklı doğum istiyorum Allah'tan
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Oludum canımBugün benim için 200 El Kuddüs okuyalım. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Kardeslerime anneme ve bana safi isminle sifa ver. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
Ahtapot Anne
R rainyy niyetine okudum Allah kabul eylesinBugün benim için 200 El Kuddüs okuyalım. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
Ahtapot Anne
Niyetime okudum Allah kabul eylesinBugunGuldemyz niyetine 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
BugunGuldemyz niyetine 200 El Kuddüs okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
Okudum canımm Rabbim kabul etsin aminnYagmurSendeanlarsn benim icin okumadin canim devam ediyor musun?
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd
BugunYagmurSendeanlarsn niyetine 200 El Kuddüs esmasini okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
S sabir ve hamd