Bugunberonika niyeti icin 200 El Melik esmasini okuyalim. Niyeti
Hayırlı evlatlar istiyorum evime bolluk bereket gelsin inşallah
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Bugunberonika niyeti icin 200 El Melik esmasini okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Bende okudum canımBugunberonika niyeti icin 200 El Melik esmasini okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Canim beronika niyetine okuyorduk
BugunStemina nin niyeti icin 200 El Melik okuyalim. Yarin stemina ameliyata giricek onun icin dua okumak isteyen olursa okuyabilir. Niyeti
Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Merhaba. Ben soyle niyet ediyorum Allahim bu istegim icin esma okumaya niyet ediyorum. Eger baslarken niyet etmediysen dua edebilirsin su istegim icin okudum Allahim kabul et diyebilirsin.Merhabalar,
Esmalar zikredilirken niye nasıl edilir. Günlük zikre başlamaadan önce mi yoksa sayısı bitince mi niyet edilir ? Cevap verirseniz sevinirim bir de İstediğimiz gibi bi bulmak için hangi esmayı tavsiye edersiniz ?
Okudum canımBugunStemina nin niyeti icin 200 El Melik okuyalim. Yarin stemina ameliyata giricek onun icin dua okumak isteyen olursa okuyabilir. Niyeti
Tümör tedavim işe yarasın, tümör ameliyatım başarıyla tamamlansın ve ameliyattan çıktıktan sonra kolayca yürüyebileyim, Allah birdaha sağlıkla sınamasın
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
BugunStemina nin niyeti icin 200 El Melik okuyalim. Yarin stemina ameliyata giricek onun icin dua okumak isteyen olursa okuyabilir. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
Canim beronika niyetine okuyorduk
Benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?