Dileklerimiz icin esmaul husna

Bugun YagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyeti

Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn

YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon

Okudum canım

Şimdi okudum canım

YagmurSendeanlarsn niyetine okudum Allah kabul etsin

Bu arada çok mutluyum sonunda ameliyat tarihim belirlendi, inşallah bu tümör vücudumdan komple alınır birdaha da asla oluşmaz. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallah. Ameliyat günümde yazarım o gün isterseniz benim için bir dua bile ederseniz sevinirim

Insallah canim sevindim bende. ne zaman ameliyat olucaksin ameliyat gunun de senin icin dua ederiz

Son düzenleme:
Tabiki Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inslaah amin

YagmurSendeanlarsn niyetin icin okudum. Allah kabul etsi

R rainyy Y Yaz2021 on gün falan sonrasında ameliyat olacağım sizi de haberdar ederim çok teşekkür ederim bu hayatta en önemli hazinemiz sağlık gerçekten
Senin için 41 adet fil süresi okuyalım hastalık için çok etkili, bide ya şafi esmasi çekeriz inslah sağlığıniza kavuşacaksınız ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…