Dileklerimiz icin esmaul husna

Bugun YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyeti

Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn

YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
Stemina Stemina
Y Yaz2021
miniminimom miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon

Bugun benim icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyetim

Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Kardeslerime ve bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Arkadaslarim olsun. Bogazlarimin agrisi gecsin. Evimizde huzur olsun. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
Stemina Stemina
Y Yaz2021
miniminimom miniminimom
S sabir ve hamd
Okudum canım ❤️

Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
Stemina Stemina
Y Yaz2021
miniminimom miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon
Şimdi okudum canım 🥰

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
Stemina Stemina
Y Yaz2021
miniminimom miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn niyetine okudum Allah kabul etsin 🤲

Bu arada çok mutluyum sonunda ameliyat tarihim belirlendi, inşallah bu tümör vücudumdan komple alınır birdaha da asla oluşmaz. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallah. Ameliyat günümde yazarım o gün isterseniz benim için bir dua bile ederseniz sevinirim 🩷

Bu arada çok mutluyum sonunda ameliyat tarihim belirlendi, inşallah bu tümör vücudumdan komple alınır birdaha da asla oluşmaz. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallah. Ameliyat günümde yazarım o gün isterseniz benim için bir dua bile ederseniz sevinirim 🩷
Insallah canim sevindim bende. ne zaman ameliyat olucaksin ameliyat gunun de senin icin dua ederiz 😊

Son düzenleme:
Tabiki Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inslaah amin 🤲

Guldemyz Guldemyz
beronika beronika
Stemina Stemina
Y Yaz2021
miniminimom miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon
YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn niyetin icin okudum. Allah kabul etsi

R rainyy Y Yaz2021 on gün falan sonrasında ameliyat olacağım sizi de haberdar ederim çok teşekkür ederim 🩷 bu hayatta en önemli hazinemiz sağlık gerçekten
Senin için 41 adet fil süresi okuyalım hastalık için çok etkili, bide ya şafi esmasi çekeriz inslah sağlığıniza kavuşacaksınız ben inanıyorum 🤲

Back
X