Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canımBugun benim icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Kardeslerime ve bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Arkadaslarim olsun. Bogazlarimin agrisi gecsin. Evimizde huzur olsun. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
Şimdi okudum canımBugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon
Insallah canim sevindim bende. ne zaman ameliyat olucaksin ameliyat gunun de senin icin dua ederizBu arada çok mutluyum sonunda ameliyat tarihim belirlendi, inşallah bu tümör vücudumdan komple alınır birdaha da asla oluşmaz. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallah. Ameliyat günümde yazarım o gün isterseniz benim için bir dua bile ederseniz sevinirim![]()
Tabiki Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inslaah aminBu arada çok mutluyum sonunda ameliyat tarihim belirlendi, inşallah bu tümör vücudumdan komple alınır birdaha da asla oluşmaz. Allah hiçbirimizi sağlıkla sınamasın inşallah. Ameliyat günümde yazarım o gün isterseniz benim için bir dua bile ederseniz sevinirim![]()
BugunYagmurSendeanlarsn icin 200 Er Rahim okuyalim. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
beronika
Stemina
Y Yaz2021
miniminimom
S sabir ve hamd
A Ayferriniz
M madcon