Amin canimOkudum canım. Rabbim dualarını hayırla kolaylıkla kabul etsin inşallah
Niyetine okudum canım Rabbim kabul etsin inşaallahBenim niyetim
Okudum bende. Allah kabul etsinAllahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetim: Yarabbi yaptığım yatırımları değerlendir, harama bulaşmadan helal yoldan ve kolaylıkla istediğim evi alabilmeyi nasip et. Karşıma göz aydınlığım olacak hayırlı birini çıkar, hayırlı huzurlu mutlu bir yuva kurayım. Amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
Tabi. Hergun birimize bir esmayi 200 tane okuyoruz. Herkese okununca yeni esmaya geciyoruz. Yarin yeni esmaya gecicez sizde katilabilirsiniz
Tamam çok isterimTabi. Hergun birimize bir esmayi 200 tane okuyoruz. Herkese okununca yeni esmaya geciyoruz. Yarin yeni esmaya gecicez sizde katilabilirsiniz
Tamamdir canimTamam çok isterim
Allah razı olsun canımOkudum bende. Allah kabul etsin
Hoş geldinizTamam çok isterim
Hoş buldumHoş geldiniz
Niyetine okudum canım Rabbim kabul etsin inşaallahAllahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetim: Yarabbi yaptığım yatırımları değerlendir, harama bulaşmadan helal yoldan ve kolaylıkla istediğim evi alabilmeyi nasip et. Karşıma göz aydınlığım olacak hayırlı birini çıkar, hayırlı huzurlu mutlu bir yuva kurayım. Amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
Allah razı olsun canım amin inşallahNiyetine okudum canım Rabbim kabul etsin inşaallah
Niyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn