hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin niyetim Allah kabul etsin inşallah çok teşekkürler arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin niyetim Allah kabul etsin inşallah çok teşekkürler arkadaşlar
Canim telasememuresi icin okudun muhayırlı sağlıklı evlat nasip etsin niyetim Allah kabul etsin inşallah çok teşekkürler arkadaşlar
Evet canım okudum ben yazmayı unutumCanim telasememuresi icin okudun mu
Okudum. Allah kabul etsinnhayırlı sağlıklı evlat nasip etsin niyetim Allah kabul etsin inşallah çok teşekkürler arkadaşlar
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahhayırlı sağlıklı evlat nasip etsin niyetim Allah kabul etsin inşallah çok teşekkürler arkadaşlar
YagmurSendeanlarsn inin niyetiNiyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Canim bugun yeni esmaya basladik sende okuyabilirsinTamamdır beklemedeyim
Tamam canım hangi Esma’yı okuyoruz kaç tane?Canim bugun yeni esmaya basladik sende okuyabilirsin
El cebbar 200 tane yagmursendeanlarsin icin okuyoruz bugun .niyetini paylastim canimTamam canım hangi Esma’yı okuyoruz kaç tane?
Tamam canım birazdan okur duasını ederim yazarım buraya daEl cebbar 200 tane yagmursendeanlarsin icin okuyoruz bugun .niyetini paylastim canim
Okudum Allah kabul etsin canımNiyetim
Allah'ım yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Okudum. Allah kabul etsinYagmurSendeanlarsn inin niyeti
Benim niyetimBenim niyetim
Allahim aldigim dersleri yuksek notlarla gecebileyim. Bana sifa ver. Ic sikintim olmasin. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Karsima tez vakitte hayirli bir es cikar. Amin
Okudum canım. Rabbim dualarını hayırla kolaylıkla kabul etsin inşallahBenim niyetim