- Konu Sahibi Snigurucka
Okudum CanımD Durunadolove_story arkadaşımızın duasında bı tek sen kaldın yeni kişiye geçiyorum okuyunca bildirim yaparsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum CanımD Durunadolove_story arkadaşımızın duasında bı tek sen kaldın yeni kişiye geçiyorum okuyunca bildirim yaparsınız.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.tugce0640 45 adet
kardelen_08
kardelen_08 45 adet
C cansu_tr C cansu_tr 45 adet
durkan
durkan 45 adet
D Durunado D Durunado 45 adet
love_story
love_story mazeretli
K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 43 adet
U Umithepvar U Umithepvar 45 adet
derin sularda
derin sularda mazeretli
Dua sırasi K Khvekokusu20 arkadasimizda
ismim Büşra duam da bir kızım var şükür birde saglıklı hayırlı erkek evlat sahibi olmak
Canım ben mazeretlendimAllah razı olsun abla
Busranin sayısını okudun mu canım okumadoysan tamamlayalim sonra yeni kişiye geçeceğimCanım ben mazeretlendim
okuyamadim kuzum onu benBusranin sayısını okudun mu canım okumadoysan tamamlayalim sonra yeni kişiye geçeceğim
Okudum, Allah kabul etsin.tugce0640 45 adet mazeretli
kardelen_08
kardelen_08
kardelen_08
kardelen_08 45 adet
C cansu_tr C cansu_tr C cansu_tr C cansu_tr 45 adet
durkan
durkan
durkan
durkan 45 adet okudu
D Durunado D Durunado D Durunado D Durunado 45 adetokudu
love_story
love_story
love_story
love_story mazeretli
K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 43 adetokudu
@U U Umithepvar 45 adet okudu
derin sularda
derin sularda
derin sularda
derin sularda mazeretli
Dua sırasi K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 arkadasimizda
ismim Büşra duam da bir kızım var şükür birde saglıklı hayırlı erkek evlat sahibi olmak
Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah..gonlundekini hakkinda hayirli olan eylesin nasip etsin sana..Kızlar dualarınıza ihtiyacim var allah nasip ederse tekrar tedaviye başlıyorum bugun
amin inşallah canım çok tesekkur ederimRabbim yar ve yardimcin olsun insallah..gonlundekini hakkinda hayirli olan eylesin nasip etsin sana..
Tamam canım Allah razı olsun hepinizdenK Khvekokusu20 Tuğçe nin okuyamadığı fatihayi ben tamamlayacağım yeni kişiye geçiyorum bilgin olsun
Kuzucuklarimm 17sinde hamile oldugumu ogrendim duam saglikla kucagima almak saglikli hayirli evlat olmasi agziniza saglk simdidenntugce0640 mazeretli
kardelen_08 52
C cansu_tr 52
durkan 52
D Durunado 52
love_story mazeretli
K Khvekokusu20 52
U Umithepvar 53
derin sularda mazeretli
Dua sırası U Umithepvar arkadaşımızda
Gözünüz aydın,Kuzucuklarimm 17sinde hamile oldugumu ogrendim duam saglikla kucagima almak saglikli hayirli evlat olmasi agziniza saglk simdidenn
Kuzucuklarimm 17sinde hamile oldugumu ogrendim duam saglikla kucagima almak saglikli hayirli evlat olmasi agziniza saglk simdidenn
Gözünüz aydın,
Allah sağlıklı kucağına almayıp nasip etsin.
Aminn aminn kizlar Allah razi olsunn insallah saglikla alirim kucagima..tup bebek yontemiyle oldu biraz zorladi bizi minis :) ama geldi sukurler olsun..Rabbim tum isteyenlere tez zamanda nasip etsin insallah..tekrar ck tskr edermmAhhhh bu nasıl güzel bir haber böyle rabbim hayırla , sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah![]()