- Konu Sahibi Snigurucka
Tatlım o zaman benim sayımı yine okuyabilir misin senin için tam başlamıştım 6 adet okudum sonra kırmızılar gelince kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım o zaman benim sayımı yine okuyabilir misin senin için tam başlamıştım 6 adet okudum sonra kırmızılar gelince kaldı
Okurum tabii ki.Tatlım o zaman benim sayımı yine okuyabilir misin senin için tam başlamıştım 6 adet okudum sonra kırmızılar gelince kaldı
Okuyan herkesten Allah razi olsn agziniza saglik kizlar..tugce0640
tugce0640 mazeretli
kardelen_08
kardelen_08 52 okudu
C cansu_tr C cansu_tr 52 okudu
durkan
durkan 52 okudu
D Durunado D Durunado 52 okudu
love_story
love_story mazeretli
K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 52 okudu
U Umithepvar U Umithepvar 53 okudu
derin sularda
derin sularda mazeretli
Dua sırasi umithepvar arkadasimizdaydi çok şükür bitti yeni kişiye geçiyorum canlar
Cnm arkadasimiz adina okudum Rabbim duasini kabule etsin insallahtugce0640 mazeretli
kardelen_08 mazeretli
C cansu_tr 52
durkan 52
D Durunado 52
love_story 52
K Khvekokusu20 52
U Umithepvar U Umithepvar 53
derin sularda mazeretli
Dua sırasi @deein sularda
52 tane okudum rabbim kabul etsin inşallah![]()
Kızlar bir haber de benden gelsin ozaman :) bende hamileyim bugun kalp atışlarını duyduk şükürRabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
İnşallah canım amin cok sagolNe güzel haberler almaya başladık böylerabbim hayırla, sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin ..
Rabbim hepimizin hayırlı isteklerini tek tek kabul etsin inşallah![]()
Allah bebeğinizi,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar bir haber de benden gelsin ozaman :) bende hamileyim bugun kalp atışlarını duyduk şükürRabbim en kısa zamanda bekleyen bütün herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah ♥
Sagolun cok tesekkur ederimAllah bebeğinizi,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok sevindim...
Canım ben devam ettireyim bari baska gönüllü yoksa. Okumalar devam etsinKızlar listeyi devam ettirecek biri var mı aranızda ben idare edemiyorum diğer listeyle bu liste beni zorluyor
Tamam canım teşekkür ederim doktordaydim bugün aşılama tedavisine geçiyoruz bu ay sürekli gidip geleceğim o yüzden takip etmek de zorlanacagimCanım ben devam ettireyim bari baska gönüllü yoksa. Okumalar devam etsin![]()
Rica ederim canım. Rabbim guzel haberler almayı nasip etsin bu ay inşallahTamam canım teşekkür ederim doktordaydim bugün aşılama tedavisine geçiyoruz bu ay sürekli gidip geleceğim o yüzden takip etmek de zorlanacagim