- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O şekilde seni çok yoracak canım, biz konuyu takibe alalım. Her gün 10.30'da yeni listeye geçiliyorsa o belirtilen saatten sonra girdiğimizde İZLENEN KONULAR diye başlık var sitede oradan girip bakabiliriz, yeni kişiye geçilmiş mi geçilmemiş mi diye. Ya da etiket gelenler söylesin, sadece gelmeyenler için tek mesajlık olursa sana daha kolay olur. Bana etiket geliyor. Bana yollamayabilirsin canım.Cnm o sorun ilk basladigimiz gunden beri var maalesef sayimiz azken max 10 kisi olunca ozel mesajda atiyordum simdi iki mesaj atmak gerekecek diye bekledim belki duzelmistir diye ama duzelmemis yine mesaj atayim ben saol haber verdigin icin
Aslinda gunluk dua oldugu icin hergun bakilir diye dusundum bende olmadi bir iki kiside atarim cnm sonra rutine biner diye dusunuyorumO şekilde seni çok yoracak canım, biz konuyu takibe alalım. Her gün 10.30'da yeni listeye geçiliyorsa o belirtilen saatten sonra girdiğimizde İZLENEN KONULAR diye başlık var sitede oradan girip bakabiliriz, yeni kişiye geçilmiş mi geçilmemiş mi diye. Ya da etiket gelenler söylesin, sadece gelmeyenler için tek mesajlık olursa sana daha kolay olur. Bana etiket geliyor. Bana yollamayabilirsin canım.
Tamam cnm saolasin