Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum etiketleme sikintili sen ozel msjlarina bak her duada basladik diye ozel Msj yaziyorumokuyorum ben birazdan biter etiketler gelmemiş bu defa farkedemedim geçtiğimizi
Yeni liste için kendimi hatırlatmak istedim@_asmunikal_
O Ozzgeee
F Ftszynp (Zeynep)
Patronicee (Meltem)
@rude girl(Gizem)
gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
eilenn (Aylin)
cilekli_sut
changelife
Hanimlar benim duamda okumayan bir kisi kaldi muhtemelen okuyordur yeni listemize gectik Allah kabul etsin
Yeni liste yeni kisiye okumada olmuyor cnm sayili dua okudugumuz icin (dua sayisinin karismamasi ve sonradan gelenlerin ilk siradaki arkadasa okuyamamis olmasi nedeni ile haksizlik olmasin diye) alim sonrasi butun olarak listeyi kapatip son arkadas okunduktan sonra yeniden aciyoruz yeni bir dua veya istege bagli ayni dua ile katilmak isteyen ayrilmak isteyen arkadaslar icin yeniden duzenleyip basliyoruz o sebeple sizi liste bitiminde katabiliyorumYeni liste için kendimi hatırlatmak istedim
Tamam anladım ben tamamiyle bitti sandım bi anYeni liste yeni kisiye okumada olmuyor cnm sayili dua okudugumuz icin (dua sayisinin karismamasi ve sonradan gelenlerin ilk siradaki arkadasa okuyamamis olmasi nedeni ile haksizlik olmasin diye) alim sonrasi butun olarak listeyi kapatip son arkadas okunduktan sonra yeniden aciyoruz yeni bir dua veya istege bagli ayni dua ile katilmak isteyen ayrilmak isteyen arkadaslar icin yeniden duzenleyip basliyoruz o sebeple sizi liste bitiminde katabiliyorum
Canım okudum hep geç kalıyorum bundan sonra sen yayınlar yayınlamaz okuyacağım inş.cilekli_sut cnm durumun nedir gecelimmi yani arkadasimiza
zeynep için okudum Rabbim sağ salım kucagına almayı imanlı Kuranlı bir evlat olmayı nasip etsın inşaallah
Cok sagolun kizlar agziniza saglik allah razi olsun.zeynep için okudum
Merhaba bu liste kapali listenin tamami okunduktan sonra yeni katilima aciyoruz bittiginde sizide etiketlerim musait olup katilmak isterseniz listeye eklerizKızlar bende katılmak istiyorum