Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimciniz olsun canim ya kahhar ya cami zikrini okuyorum dun geceden beri Rabbim düşmanları helak eylesinKizlar esim asker bizim icin dua edin ne olur. Cok zor bir donem geciriyoruz.
Kizlar esim asker bizim icin dua edin ne olur. Cok zor bir donem geciriyoruz.
Allah cumleten yardimcimiz olsun cnm resmen icim aciyor ne tv ne net bakmiyorum sinirim kaldirmiyor.Dunyanin en guzel ulkesiyiz biz tarimiyla sahip oldugu bogazlarla topraginin verimi insaninin vicdaniyla ama gel gorki huzurumuz yokAllah yardimciniz olsun canim ya kahhar ya cami zikrini okuyorum dun geceden beri Rabbim düşmanları helak eylesin
Evet canım sayının yarısını bana ver ya da kalan kısmının hepsini de verebilirsin. Rabbim herkesi sorusuna inşaAllahevTik Y yesil_zeytin_ F Ftszynp Patronicee rudecute gulbera C cansu_tr eilenn cilekli_sut changelife
Hanımlar yeni duamıza başladık özeldende yazısmıstık arkadas suan sorusturmada oldugu için onu one alalım diye daha oncede yazmıstım yıne yazıyorum bır sıkıntısı olan asılama yaptıracak,sınava girecek,iş görüşmesi vs olan önce okunsun diyen arkadasımız varsa yazsın (eilen yazmıstı mesela)duada once okuruz demiştik
Y yesil_zeytin_ kendine 1530 adet Ya Latif 51 adet salavat okuyorsun cnm
8 kişix 1525 ya latif 12200 +1530 dua sahıbı =13730
kalan 2911 ya latif ve 51x2 salavatıda ben alıyorum
evTik cnm senın sayınıda ben aldım duam nefesım olsun okumak ısterım dersen yaz ben kendı sayımdan verırım sana
Çok şükür iyi oldu evine çıktı canım Allah razı olsun. Rabbim tüm şifa bekleyen ya da kalpleri ne ile çarpıyorsa bir an evvel muradlarına kavuştursun İnşaallah.Cnm eski sayini vereyim ozaman 1386 ya latif salavatta okumak istersen 51 okuyabilirsin sen bende okunak isterim dedim diye senden haber bekledim baslamadim ama bak tekrar ediyorum bende okurum skinti olmasin dugun vs zamani bu arada Mustafa idi ismi sanirim hastaniz iyimi
Amin cnm amiiinnn agzina yuregine saglik rabbim kabul etsinÇok şükür iyi oldu evine çıktı canım Allah razı olsun. Rabbim tüm şifa bekleyen ya da kalpleri ne ile çarpıyorsa bir an evvel muradlarına kavuştursun İnşaallah.
Okudum 1386+51 Allah kabul etsin, her derdinde feraha refaha ersin hayırlarla beraber inşaAllah.