İlk gun ya bizdede herkes pert iftarda dahada artti diye bonibon gibi agri kesici yuttu herkes valla abla ben kismetse yarin girecem komaya artik :)Ozge ben de yunusn duasindan yanayim. Bugun cok basim agridi. Nedense.
Allah razı olsun ben sayımı daha okumadım kendi sayımdan düşerim helal olsun , nasibimde fazla okunmuş sevinirim Rabbim razı olsunDuamı okudum yalnız salavati 5 fazla okumusum. Allah kabul etsin inşaallah
Tekrar hakkını helal et canım sayılı olunca bi an içime oturdu benim suçum bizimkilere ben mesaj atıyorum iletişim hatasi olduAllah razı olsun ben sayımı daha okumadım kendi sayımdan düşerim helal olsun , nasibimde fazla okunmuş sevinirim Rabbim razı olsun
Cnm 5 fazlada maviden vardi onuda unutmaAllah razı olsun ben sayımı daha okumadım kendi sayımdan düşerim helal olsun , nasibimde fazla okunmuş sevinirim Rabbim razı olsun
13 eksik okuyacam kuzum Allah razı olsun en son okuyayım diye okumamıştım bendeCnm 5 fazlada maviden vardi onuda unutma
hiç sıkıntı yapmayın gerçekten hiç problem değil daha okumadım Rabbim razı olsun içiniz rahat olsun benden yana helali hoş olsunTekrar hakkını helal et canım sayılı olunca bi an içime oturdu benim suçum bizimkilere ben mesaj atıyorum iletişim hatasi oldu
Cok iyi yapmissin cnm her zaman duasi okunanin kendi okumasini sona birakmasindan yanayim13 eksik okuyacam kuzum Allah razı olsun en son okuyayım diye okumamıştım bende
Cnm sen gonlunden geceni sec yinede tevhidde olacak belki okuyamayiz hepsini fikrin olsunCanım bana ikisi de uyar.sirasiyla ikisinide okumak isterim.
kuzum bende sana mesaj yazıyordum yeni kişiye geç istersen diye biraz rahatsızım ilaç aldım ağırlaştırdı dinleneyim onlar okuyunca bende okurum kuzucum Rabbim hepinizden razı olsun