Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B Burcu2424 için okudum Allah kabul etsin. bu arada Rabbim ramazan ayını layıkıyla gecırtmeyı nasıp etsin inşallah ramazana gırmeden helallesmek gerekırmıs herkes hakkını helal etsin benim hakkım varsa da helal olsun inşallah :) O Ozzgeee canım özellıkle sen hakkını helal et sabrın uğrasın emeklerin hersey için
Canım okudum Rabbim kabul etsin inşaallah.
Hayırlı ramazanlar herkese.
Canım okudum Rabbim kabul etsin inşaallah.
Hayırlı ramazanlar herkese.
Okudum canım. Allah dua etme şevkimizi artırsın inşallah.VALLAHI SAKA YAPMIYORUM KIZLAR MUSAIT DEGILIM OLSAM OKUYACAM MUSAIT OLANLAR LISTEMIZIN UZERINDEKI AGIRLIK KALKSIN DUZENIMIZE DONELIM SEVKIMIZ GERI GELSIN DIYE BIRER FELAK NAS AYETEL KURSI FATIHA OKUYABILIR MI
BUNCA ZAMANDIR BURADAYIZ YANI BIR ELIN IKI PARMAGINI GECMEZ OLUMSUZLUKLAR NAZAR MI OLDU NE OLDU ANLAMADIM 200-300 LÜ SAYILARDA OKUDUK BASKA KONU DISI DUALARDA OKUDUK NE BOYLE AGIRLIGIMIZ BIKKINLIGIMIZ OLDU NE DUALARIMIZDA AKSAMAMIZ OLDU NE HUZURSUZLUGUMUZ OLDU VALLAHI OKUYUN YA BIRININ AGIRLIGINI HEP BERABER ALIYORUZ YADA BAYAGI NAZAR ALDIK YANI COZEMEDIM
ben okurum yerine siz yeni listeye devam edin yeterince yorduk siziBu sayfada dua sayısı verıldıgı ıcın banlanmasın dıye kımsenın sıkayet ettıgını sanmıyorum cunku genel olarak ban durumunda 1 ile 10 gun arası sıteye gırıs olmadıgını bılıyor arkadaslar ancak diğer grubunda sanırım devam etmıs ve bızım lıstemızdekı nedenniçin nickli arkadas banlanmıs B Burcu2424 bizden yana duanız bıter ancak o kısı okudumu okumadımı bılmıyorum ıstersenız 1 gun bekleyın ılk cezada bır gun ban oluyor ıster okuyun o konuda sıze bıraktım eger farklı bır uye aracılıgı ıle ulasırsa bana dua bıtımıne kadar ben yazarım ancak sımdılık bırsey yok bılgınıze