- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VALLAHI SAKA YAPMIYORUM KIZLAR MUSAIT DEGILIM OLSAM OKUYACAM MUSAIT OLANLAR LISTEMIZIN UZERINDEKI AGIRLIK KALKSIN DUZENIMIZE DONELIM SEVKIMIZ GERI GELSIN DIYE BIRER FELAK NAS AYETEL KURSI FATIHA OKUYABILIR MI
BUNCA ZAMANDIR BURADAYIZ YANI BIR ELIN IKI PARMAGINI GECMEZ OLUMSUZLUKLAR NAZAR MI OLDU NE OLDU ANLAMADIM 200-300 LÜ SAYILARDA OKUDUK BASKA KONU DISI DUALARDA OKUDUK NE BOYLE AGIRLIGIMIZ BIKKINLIGIMIZ OLDU NE DUALARIMIZDA AKSAMAMIZ OLDU NE HUZURSUZLUGUMUZ OLDU VALLAHI OKUYUN YA BIRININ AGIRLIGINI HEP BERABER ALIYORUZ YADA BAYAGI NAZAR ALDIK YANI COZEMEDIM
Katiliyorum cnm iyiniyetli davraniyorum ama olmuyor birazdan hepinizi alintilayarak paylasim yapacagim aksama lutfen sayi kismina dikkat edin degisebilirağırlık değil tamamiyle sorunsuzluk canım ben artık buna inanmaya başladım yorum yapmamak için zor durdum ama artık yazmak istedim yemek yemek su içmek gibidir dua etmek hele burda saat gün sınırlıysa okundu mu okunmadı mı bir sürü bekleyen varsa artık kimse kusura bakmasın vebale giriyor hakka giriyor. hasta olursun işin olur alırsın eline zikir matiği gün içinde 10ar tane bile çeksen çekersin yani kimse hastayım işim vardı yemek yiyemedim demiyorsa okuyamadım da dememeli bence. Allah korusun cana bir zeval gelmedikten sonra ne olursa olsun okunması gerektiğine inanıyorum ama nefse ağır geliyorsa da en azından 2 dk girip okuyamayacağım yardım edin denilmeli O Ozzgeee defalarca bunu yazdı ama yine aynı yine aynı bence silkelenip kendine gelmeli herkes. burda o kadar kolaylık var yardım var ve çok çok iyi niyetli her çağrıya koşan insanlar varken biraz dikkat edilmeli...
33 er tane okudum canım. Rabbim niyetini yaşatsın inşallah inşallah.DUASI OKUNAN :BURCU2424
HANIMLAR KİŞİ BAŞI 33 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYORUZ DUA SAHİBİ 44 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYOR
ağırlık değil tamamiyle sorunsuzluk canım ben artık buna inanmaya başladım yorum yapmamak için zor durdum ama artık yazmak istedim yemek yemek su içmek gibidir dua etmek hele burda saat gün sınırlıysa okundu mu okunmadı mı bir sürü bekleyen varsa artık kimse kusura bakmasın vebale giriyor hakka giriyor. hasta olursun işin olur alırsın eline zikir matiği gün içinde 10ar tane bile çeksen çekersin yani kimse hastayım işim vardı yemek yiyemedim demiyorsa okuyamadım da dememeli bence. Allah korusun cana bir zeval gelmedikten sonra ne olursa olsun okunması gerektiğine inanıyorum ama nefse ağır geliyorsa da en azından 2 dk girip okuyamayacağım yardım edin denilmeli O Ozzgeee defalarca bunu yazdı ama yine aynı yine aynı bence silkelenip kendine gelmeli herkes. burda o kadar kolaylık var yardım var ve çok çok iyi niyetli her çağrıya koşan insanlar varken biraz dikkat edilmeli...
Ben aldım canım. Okuyunca yazarım.BEN MER_4260 IN 33 ADET SALAVATINI VE TOVBESINI ALDIM BURCUNUN LISTESINDEDE 33 ADET SALAVAT VE TOVBE SU AN ACIKTA KIZLAR MUSAIT OLAN BIRINIZ ALABILIRMI
BEN MER_4260 IN 33 ADET SALAVATINI VE TOVBESINI ALDIM BURCUNUN LISTESINDEDE 33 ADET SALAVAT VE TOVBE SU AN ACIKTA KIZLAR MUSAIT OLAN BIRINIZ ALABILIRMI
Ben aldım canım. Okuyunca yazarım.
cnm 33 salavat ve 33 tovbe okudum bitti duan Allah kabul etsın1001 SALATEN TUNCINA 1001 TÖVBE İSTİĞFAR OKUMASIİstiğfar
BİTİŞ ZAMANI : PERŞEMBE SAAT:22 00
KATILIMCI :31 KİŞİ
DUASI OKUNAN :MER_4260
HANIMLAR KİŞİ BAŞI 33 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYORUZ DUA SAHİBİ 44 ADET SALAVAT VE İSTİĞFAR OKUYOR
“ Estağfirullah’el azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyh.”
Salaten Tüncina okunuşu:
““Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.”
Salaten Tüncina anlamı:
“Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e (S.a.v) ve onun ehli beytine salat et. Bu salavat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salavat hürmetine yerine getirsin, bizi bütün günahlardan bu salavat hürmetine temizlesin, o salavat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltsin, o salavat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi dualara cevap veren, dualarımızı kabul eyle. Hamd, alemlerin Rabbi allah’a mahsustur.”
evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
Krew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU
bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
@umut-16OKUNDU
@seesOKUNDU
M mer_4260 (Kar)OKUNDU
@Minik peri
M mer_4260 (ark)OKUNDU
@miyomimOKUNDU
durkan OKUNDU
@limonlutarcinlikek GEÇİCİ MUAF
N nedennicin OKUNDU
@aryalorinnOKUNDU
@umut-16 (kar)[/USER]OKUNDU
Hemenn okuyorum tatlim eski hizimiza duzenimize donelim insallah hemencikVALLAHI SAKA YAPMIYORUM KIZLAR MUSAIT DEGILIM OLSAM OKUYACAM MUSAIT OLANLAR LISTEMIZIN UZERINDEKI AGIRLIK KALKSIN DUZENIMIZE DONELIM SEVKIMIZ GERI GELSIN DIYE BIRER FELAK NAS AYETEL KURSI FATIHA OKUYABILIR MI
BUNCA ZAMANDIR BURADAYIZ YANI BIR ELIN IKI PARMAGINI GECMEZ OLUMSUZLUKLAR NAZAR MI OLDU NE OLDU ANLAMADIM 200-300 LÜ SAYILARDA OKUDUK BASKA KONU DISI DUALARDA OKUDUK NE BOYLE AGIRLIGIMIZ BIKKINLIGIMIZ OLDU NE DUALARIMIZDA AKSAMAMIZ OLDU NE HUZURSUZLUGUMUZ OLDU VALLAHI OKUYUN YA BIRININ AGIRLIGINI HEP BERABER ALIYORUZ YADA BAYAGI NAZAR ALDIK YANI COZEMEDIM
Ağzına sağlık cnm sagolasınAldığım 33 er tane salavat ile istiğfar ı okudum canım. Allah kabul etsin.