- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
Ben her türlü katılırım çok bi fikir veremem ama şu güzel Ramazan günlerinde inşallah Rabbim geri çevirmez dualarımızı...Arkadaslar masallah listemizde 5 okumamiz kaldi bu listeden sonra okumak istediginiz dua salavat varmi ?sizlerinde istedigi bir dua olsun istiyorum ben icimden 16641 ya latif esmasini bolusup (ayrilan olmazsa kisi basi 1280 falan dusuyor)yanina 51 ser adet salavati mecule okuyalim diye gecirdim ama siz baska birsey isterseniz sizin dediginizi okuruz ben sadece abarti sayi olmayan ve ozel gunlerdede okunan bir dua olsun diye gecirdim cunku kisi kisi okuyoruz uzun sayilarda dua suresi uzuyor hemde ramazan cuz falan arkadaslarda var bunaltmasin istiyorum sure derseniz sayisini yuksek tutmadan onuda okuruz fikirlerinizi bekliyorum
Sahura bitiriyorum arkadaşımSafransari rudecute cilekli_sut kardesciazlarim durumlar nasil? Yarin oglene yeni listemizi yaparmiyiz
gayet güzel bi seçim olmuş benceArkadaslar masallah listemizde 5 okumamiz kaldi bu listeden sonra okumak istediginiz dua salavat varmi ?sizlerinde istedigi bir dua olsun istiyorum ben icimden 16641 ya latif esmasini bolusup (ayrilan olmazsa kisi basi 1280 falan dusuyor)yanina 51 ser adet salavati mecule okuyalim diye gecirdim ama siz baska birsey isterseniz sizin dediginizi okuruz ben sadece abarti sayi olmayan ve ozel gunlerdede okunan bir dua olsun diye gecirdim cunku kisi kisi okuyoruz uzun sayilarda dua suresi uzuyor hemde ramazan cuz falan arkadaslarda var bunaltmasin istiyorum sure derseniz sayisini yuksek tutmadan onuda okuruz fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaslar masallah listemizde 5 okumamiz kaldi bu listeden sonra okumak istediginiz dua salavat varmi ?sizlerinde istedigi bir dua olsun istiyorum ben icimden 16641 ya latif esmasini bolusup (ayrilan olmazsa kisi basi 1280 falan dusuyor)yanina 51 ser adet salavati mecule okuyalim diye gecirdim ama siz baska birsey isterseniz sizin dediginizi okuruz ben sadece abarti sayi olmayan ve ozel gunlerdede okunan bir dua olsun diye gecirdim cunku kisi kisi okuyoruz uzun sayilarda dua suresi uzuyor hemde ramazan cuz falan arkadaslarda var bunaltmasin istiyorum sure derseniz sayisini yuksek tutmadan onuda okuruz fikirlerinizi bekliyorum
maşallah canım inşallah Rabbim okumayı nasip ederArkadaşlar belki araştırma fırsatınız olmaz diye paylaşıyorum
Salavatı Mecule Okumanın Faydaları
Çözülmez düğümleri çözen, salavat diye anılıyor, bu salavat. Her türlü olmazı oldurur denilmektedir. Deneyin ki ne kaybedersiniz, olmasa bile peygamberimize salavat getirmiş olursunuz. Bir kimse sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra yahut da uykusundan uyanır uyanmaz yukarıdaki salavat-ı şerifeyi (51) defa okuyup arkasından Allah rızası için iki rekat namaz kılsa ve kılınan namazın birinci rekatında Fatiha ile Elem neşrah leke'yi, ikinci rekatta da Fatiha ile birlikte "Kul ya eyyühel kafirun" ve "İza cae nasrullah" surelerini okusa, Yüce Allah (CC) o kimsenin kıldığı bu namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir. Kıraat olarak okunan, her ayet için bir köle azadı sevabı ihsan eder. Bu namazı kılan kimsenin kıyamete kadar amel defteri kapanmaz, her günü için hac ve umre sevabı kadar durmadan kendisine sevap yazılır. Vefat ettiğinde o kimseye melekler şehit muamelesi yaparlar. O kimseler cennette de İbrahim Aleyhisselam'a komşu olurlar. Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür. Abdestsiz de tabi olabilir, ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir. İnşallah dertlerinize deva olur. Dua ederken Rabbim senden bilir senden isterim demek daha güzeldir. Niyetinizi buna göre getirirseniz Kabul olur İnşallah.
Salavat hazinemizi genişletmek ve Efendimizin şefaatine nail olmak için bol bol Salavat okuyalım. "Amin"
- Maddi manevi sıkıntılar
- Evlilik isteği
- Rızık için
- Huzur ve mutluluk için
- Herhangi bir istek için
Cnm daha erken ama arkadaslar benim onerime sicak bakiyor sen zorlanirmisin ya latif 10-12 dk falan suruyor salavati meculede zaten ezberinde olur (tefriciye okumustuk o ezberindedir bu salavatta tefriciyenin kisaltilmisi cok hizli giden bir salavat 51 adet cok uzun surmuyor)zorlayici olurmu eger bunu okursak