Allah razı olsun ağzına sağlık canım benimcansu için okudum Rabbim dünya ahiret mutluluğu yaşayacagınız güzel bir evlilik nasip etsin canım
canım iki gündür üst üste misafrirm geldi hemen okuyorumArkadaşlar bu listemizde birtekcilekli_sut arkadasimiz kaldi oda muhtemelen gun icinde haber verir ben baslamak isteyenler icin C cansu_tr nin listesini yapiyorum.Allah kabul etsin
@sarfansariLale kozan F Ftszynp Patronicee @rude girl gulbera C cansu_tr eilenn Kadriye1944 GAD2015 cilekli_sut @evTik
Agzina saglik cnm cansunun duasina gectik bilgin olsun genelde listede herkes okudugu icin epeydir beraberiz cunku olasi haber vermede skinti olur diye bir kisi kalinca yeni duaya geciyorumgulbera duanı bitirdim Rabbim gönlüne gmremedi versin. Kızlar hakkınızı helal edin geç bitirdiğim için.
Canim bu etiketleme durumu bu ara benden kaynakli degil sanirim.Diger gruplardanda bana etiketleme gelmiyor bazen bende takipte oldugum icin yakaliyorum ben yine ayni sistem goturucem zaten insallah herkese ulasabilirim gecikme olmazözgecim bu bildirim bana gelmedi canım cansunun bugn listesini paylaşacağını tahmin ettiğim için bakmak istedim listeye öylelikle gördüm bilgin olsun canım
Hayatta herseyin hayirlisi gec olan seyler beklenenin uzerinde guzellikte oluyor genelde sende uzulme sakin daha guzeli olacaktir dert etmeyip dua etmeye devamKizlar
Atama bekliyordum bildiginiz gibi. Kadrolar aciklandi, malesef atanamiyorum.
Yeniden hazirlanmaya baslayacahim ve 87 puanimla atanamadim, bunda hedefim cok yuksek 90 uzeri almak insallah.
Rabbim ettigimiz dualar hurmetine insallah calismami kolaylastirsin, yuksek atanabileegim puan nasip etsin.
Canim bu etiketleme durumu bu ara benden kaynakli degil sanirim.Diger gruplardanda bana etiketleme gelmiyor bazen bende takipte oldugum icin yakaliyorum ben yine ayni sistem goturucem zaten insallah herkese ulasabilirim gecikme olmaz
Okundu saydim cnm Agzina saglik