Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm
Sabah tamamlayacagim insallah
Olmaz kizlar oglene yeni duamiza baslamis oluruz o zamanSabah tamamlayacagim insallah
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım benimKizlar
Atama bekliyordum bildiginiz gibi. Kadrolar aciklandi, malesef atanamiyorum.
Yeniden hazirlanmaya baslayacahim ve 87 puanimla atanamadim, bunda hedefim cok yuksek 90 uzeri almak insallah.
Rabbim ettigimiz dualar hurmetine insallah calismami kolaylastirsin, yuksek atanabileegim puan nasip etsin.
Allah razı olsun canım
Hayırlısı olsun canımKizlar
Yeniden hazirlanmaya baslayacahim ve 87 puanimla atanamadim, bunda hedefim cok yuksek 90 uzeri almak insallah.
Rabbim ettigimiz dualar hurmetine insallah calismami kolaylastirsin, yuksek atanabileegim puan nasip etsin.
Kizlar
Arkadaşlar bu listemizde birtek cilekli_sut arkadasimiz kaldi oda muhtemelen gun icinde haber verir ben baslamak isteyenler icin C cansu_tr nin listesini yapiyorum.Allah kabul etsin
Safransari Lale kozan F Ftszynp Patronicee rudecute gulbera C cansu_tr eilenn Kadriye1944 @ayselcsb cilekli_sut evTik