- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun cnm sen gonlunden geldigi gibi duani et bizler sayili salavat okuyoruz bu listemizde hani bizim icin su duayi yada bunu oku demektense sen en huzur dolu dua aninda bizler icinde et yeter diye dusundum sahsim olarak bende sana edecegim bizler icin ettiginin mislisinide melekler sana etsin insallahSelam kizlar bana bi dua ve sayisini verin size okuyayim.bn istemiyorum kendime çünkü daha evli bile değilim ama size okumak istiyorum sayisini ve hangi duayi okuyayim YARDIMCINIZ olsun
Çok sağol canım benim Allah razi olsunAllah razi olsun cnm sen gonlunden geldigi gibi duani et bizler sayili salavat okuyoruz bu listemizde hani bizim icin su duayi yada bunu oku demektense sen en huzur dolu dua aninda bizler icinde et yeter diye dusundum sahsim olarak bende sana edecegim bizler icin ettiginin mislisinide melekler sana etsin insallah
Ben vererim sıramı
canım listeye başlarken Safransari atama beklediğini yazmıştı ya
ayın 15 gibi belli olacak demiş merak ettiğim için sormak istedim
senden güzel haberler aldık sarfansariden de güzel haberler alırız inşallah :)[/QUOTE
İnşallah canım benim
bende duaya ihtiyacı olan var sandım
İnşallah canım benim
Bende duaya ihtiyacı olan biri var sandım
Canim bugun kadrolarim aciklanmasini bekliyoruz, kadro sayisi aciklaninca belli olacak insallah hayirli bir sekilde sonuclanir.atama belli oldumu?
Canim bugun kadrolarim aciklanmasini bekliyoruz, kadro sayisi aciklaninca belli olacak insallah hayirli bir sekilde sonuclanir.
Hayırlısı haberlerini bekliyoruz canım benimCanim bugun kadrolarim aciklanmasini bekliyoruz, kadro sayisi aciklaninca belli olacak insallah hayirli bir sekilde sonuclanir.
inşallah güzel bi sonuç alırsın canım bizi habersiz bırakma olurmu :)
İnsallah insallah insallahHayırlısı haberlerini bekliyoruz canım benim