Amin canim ins.yalniz ben yarin aksam okuyacagim duami bilginiz olsun bu aksam davete katilmak zorundayim o sebeptenhanimlar hayirli Cumalar yeni duamıza geçtikPatronicee için okuyoruz Hem ramazan hem cuma hem sela vakti rabbim kucagini saglikli sighatli hayirli evlatlarla doldursun insallah
Safransari Lale kozan F Ftszynp Patronicee rudecute gulbera C cansu_tr eilenn Kadriye1944 GAD2015 cilekli_sut evTik
Amiiin kurban olduğum rabbim bizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın hayırlısıyla inşallah.hanimlar hayirli Cumalar yeni duamıza geçtikPatronicee için okuyoruz Hem ramazan hem cuma hem sela vakti rabbim kucagini saglikli sighatli hayirli evlatlarla doldursun insallah
Safransari Lale kozan F Ftszynp Patronicee rudecute gulbera C cansu_tr eilenn Kadriye1944 GAD2015 cilekli_sut evTik
Lale canim.bugun mu test yaptiracaksin ??Okudum canım Allah inşallah hayırlı evlat versin
Canım sonucu şimdi aldım pozitif inşallah salı günü tekrar yapıcam değerler yükselmiş olur darısı tüm isteyenlerin başınaLale canim.bugun mu test yaptiracaksin ??
Cok sevindim canim aklimdaydin hep, rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla.Canım sonucu şimdi aldım pozitif inşallah salı günü tekrar yapıcam değerler yükselmiş olur darısı tüm isteyenlerin başına
Allah güzel gönlüne göre versin her zaman duamda olacaksınCok sevindim canim aklimdaydin hep, rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla.
Benim kadrolar da 15 inde aciklanacak, heycanla ve dua ile bekliyorum. Hamilesin artik senden ayri dua bekliyorum
Tabiki canım