Allah acil şifalar versin şafi ismi hürmetine Rabbim vatanımız bölmek isteyenleri kahhar ismiyle kahretsin askerlerimizi polislerimizi korusun bende mardinliyim Rabbim acil şifalar versin ben 500 tane şafi esmasını okuyacam şifa bulsun inşallahederim tabi cnm kızlar bende dua istiyorum dunku patlamada (Mardin) yaralanan polis memurlarından biri yakınımız suan hastanede sıkıntılları var Allah rızası için dualarınızda namazlarınızda şifası için dua eder misiniz? Rabbim fırsat vermesin ayaklarına dolansın kahhar ismiyle kahreylesin kudurdular resmen.
Rabbim ya şafii ismiyle şifa versin inşallah dünkü şehit olan bayan polislerden nefise Özsoy bizim köyün geliniederim tabi cnm kızlar bende dua istiyorum dunku patlamada (Mardin) yaralanan polis memurlarından biri yakınımız suan hastanede sıkıntılları var Allah rızası için dualarınızda namazlarınızda şifası için dua eder misiniz? Rabbim fırsat vermesin ayaklarına dolansın kahhar ismiyle kahreylesin kudurdular resmen.
Rabbim biran once sifasini versin canim ins.benimde kuzenlerim polis asker hergun yuregim ciz ediyo rabbim yardimcilari olsun yapanlarida kahretsin hergun dua ediyorum..safi adinin yuzu suyu hurmetinede sifasini versin rabbimederim tabi cnm kızlar bende dua istiyorum dunku patlamada (Mardin) yaralanan polis memurlarından biri yakınımız suan hastanede sıkıntılları var Allah rızası için dualarınızda namazlarınızda şifası için dua eder misiniz? Rabbim fırsat vermesin ayaklarına dolansın kahhar ismiyle kahreylesin kudurdular resmen.
Amin cnm Tum yaralilara rabbim sifa versin olenlerin ailesine sabir versin agzina saglikAllah acil şifalar versin şafi ismi hürmetine Rabbim vatanımız bölmek isteyenleri kahhar ismiyle kahretsin askerlerimizi polislerimizi korusun bende mardinliyim Rabbim acil şifalar versin ben 500 tane şafi esmasını okuyacam şifa bulsun inşallah
Sizinde basiniz sagolsun cnm rabbim kalanlara sabir versin mekanini cennet eylesinRabbim ya şafii ismiyle şifa versin inşallah dünkü şehit olan bayan polislerden nefise Özsoy bizim köyün gelini
Eşi cumhur bizim köyden . Rabbim ölenlere rahmet yakınlarına sabır versin inşallah
Rabbim yaralı olanlara şifa versin inşallah Ya kahhar ismiyle kahrolsunlar inşallah . O kadar milletin evine ateş düştü kaç çocuk babasız anasız kaldı, kaç anne baba evlatsız kaldı, kaç eş eşşiz kaldı ne için . 5 para yetmez insan görünümlü katiller için .
Amiiin cok zor meslegi olana bir zorsa ailesine cevresine 10 zor hep yurek agizda rabbim koklerini kurutsun ayaklarina dolansin insallah yok olsunlar kac ocaga ates dustuRabbim biran once sifasini versin canim ins.benimde kuzenlerim polis asker hergun yuregim ciz ediyo rabbim yardimcilari olsun yapanlarida kahretsin hergun dua ediyorum..safi adinin yuzu suyu hurmetinede sifasini versin rabbim
Amin canım Allah polislerimizin evlerine ateş düşürenlerin ocağına söndürsünAmin cnm Tum yaralilara rabbim sifa versin olenlerin ailesine sabir versin agzina saglik
amin canım inşallahSizinde basiniz sagolsun cnm rabbim kalanlara sabir versin mekanini cennet eylesin
Okudum canım, Allah ne muradı varsa versin inşaAllah. Evladı da duasindaki gibi ayipsiz kusursuz doğsun inşaAllah.
ftszynp için okudum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
kızlar hepinizden allah razı olsun inşallah dualarımız dileklerimiz kabul olur bu mübarek günlerde hpimizin sıkıntıları biter inşallah.