DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Hanimlar sizle bisi paylasmak istiyorum biraz komik gibi gelebilir simdi benim ehliyetin var ama cesaretim yok bugün niyeyse bi cesaret geldi aksama bi arkadasin kinasina arabayla gideyim diyorum cesaretimi toplamak icin ayetelkursi okuyayim diyorum ki bugün acayip cesaretliyim ya arabaya binince istop edip gidemicem yada gaza basip gidecegim bakalim hayirlisiyla akşama göreceğiz bana tavsiyede bulunacak olan var midir aranizda :)

Canim sakin panik yapma panik trafikte kazaya sebep olan durum ben ilk trafiğe eşim askere gittiği gün çıktım sakin bi şekilde belli hızda yola çıkarsan sorun olmaz ve kullandıkça güvenin gelir ben şu an arabasiz yapamıyorum dikkat herseyden önce gelir korkma yani

İnsallah canim sagolasin bugün yapamazsam bidaha yapamam gibi geliyor zaten semt degistirmicem fazla trafik olacak biyer degil :)

İnsallah canim sagolasin bugün yapamazsam bidaha yapamam gibi geliyor zaten semt degistirmicem fazla trafik olacak biyer degil :)
Yaparsın merak etme ben kaza bile yaptım hem de bir başıma :) ama bu olacağı anlamına gelmiyor ben ankara da yaşıyorum erkek Şoförler maalesef saygısız ona rağmen her zaman bende varım diyorum trafikte Allah kaza bela vermesin ayetelkursi okumadan yola çıkmam ben kolay gelsin sana :)

Sagolasin canim benim

O Ozzgeee ben 22.00ye kadar dışarıda olacağım canım
Amadisaridayken okuyacagim arkadasimiza. Sen okundu olarak sayar misin gelir gelmez bildirim yaparım sana.

LİSTE YENI KISI ALIMINA KAPALIDIR
YA SAMED ESMASI 1000 İHLAS OKUMASI

SURE: 1 GUN
KATILIMCI:26 KİŞİ
MUAF:6 KİŞİ
İSİM VE DUALAR ÖZEL MESAJDA
DUASI OKUNAN KİŞİ : CANSU_TR

Hanımlar kişi başı 134 ADET YA SAMED esması 50 ADET İHLAS SURESİ Okuyoruz
Muaf olanlar yine 134 adet Esma ve Yanına bildiği okumayı sevdiği salavatlardan birini 41 adet okuyor.(mecule,tefriciye,tüncina,salavatı fatih vs vs size bıraktım)

Okumalarda muaf olanlar yeniden duaya katılanlar olacağından esma sayımız değişmesede ihlas sayımız değişeceğinden sayıya dikkat konusunda önem rica ediyorum
Allah kabul etsin

O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
rudecute MUAF
C cansu_tr
B BEYBISIM OKUNDU
@BluedewOKUNDU
Krew MUAF OKUNDU
whiteroseoo
@FtszynpOKUNDU

heidi1017 OKUNDU
@denizinmavisiOKUNDU
segazel MUAF
SuUtku MUAF OKUNDU
Krew (ark)MUAF OKUNDU

bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg OKUNDU
umut-16 OKUNDU
sees OKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri OKUNDU
M mer_4260 (ark)
@miyomimMUAF OKUNDU [/USER]
hmbg OKUNDU
Beth18 OKUNDU[/USER][/user]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…