Hic problem degil eksik yada fazla olmasi önemli degil önemli olan duanizda olmak . Muaf olanlar icin bende okuyabilirim istersen canim
Canim sakin panik yapma panik trafikte kazaya sebep olan durum ben ilk trafiğe eşim askere gittiği gün çıktım sakin bi şekilde belli hızda yola çıkarsan sorun olmaz ve kullandıkça güvenin gelir ben şu an arabasiz yapamıyorum dikkat herseyden önce gelir korkma yaniHanimlar sizle bisi paylasmak istiyorum biraz komik gibi gelebilir simdi benim ehliyetin var ama cesaretim yok bugün niyeyse bi cesaret geldi aksama bi arkadasin kinasina arabayla gideyim diyorum cesaretimi toplamak icin ayetelkursi okuyayim diyorum ki bugün acayip cesaretliyim ya arabaya binince istop edip gidemicem yada gaza basip gidecegim bakalim hayirlisiyla akşama göreceğiz bana tavsiyede bulunacak olan var midir aranizda :)
İnsallah canim sagolasin bugün yapamazsam bidaha yapamam gibi geliyor zaten semt degistirmicem fazla trafik olacak biyer degil :)Canim sakin panik yapma panik trafikte kazaya sebep olan durum ben ilk trafiğe eşim askere gittiği gün çıktım sakin bi şekilde belli hızda yola çıkarsan sorun olmaz ve kullandıkça güvenin gelir ben şu an arabasiz yapamıyorum dikkat herseyden önce gelir korkma yani
Yaparsın merak etme ben kaza bile yaptım hem de bir başıma :) ama bu olacağı anlamına gelmiyor ben ankara da yaşıyorum erkek Şoförler maalesef saygısız ona rağmen her zaman bende varım diyorum trafikte Allah kaza bela vermesin ayetelkursi okumadan yola çıkmam ben kolay gelsin sana :)İnsallah canim sagolasin bugün yapamazsam bidaha yapamam gibi geliyor zaten semt degistirmicem fazla trafik olacak biyer degil :)
Sagolasin canim benimYaparsın merak etme ben kaza bile yaptım hem de bir başıma :) ama bu olacağı anlamına gelmiyor ben ankara da yaşıyorum erkek Şoförler maalesef saygısız ona rağmen her zaman bende varım diyorum trafikte Allah kaza bela vermesin ayetelkursi okumadan yola çıkmam ben kolay gelsin sana :)