Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı akşamlar sağolun Allah razı olsun ama liste olarak ilerleyip birbirimizin eksiklerini ekarte ediyoruz en basından berı sıstemı onun üzerine kurduk su an için alıma kapalı ama ilerde katılmak isterseniz inşallah beraberde okuruzhayırlı akşamlar muaf olup okuyamayacak arkadaşların yerine ben okuyabilirim eksik kaldığında
Allah razi olsun mesajı yeni farkettim duamin bittimi aksadı diye üzülmüştüm mesaji görünce rahatladim.Güzel dileklerin icin cok tesekkurler Allah hepinizden razi olsun.insallah hepimiz bu dualar vesilesiyle mutlu oluruz@Minik peri cnm duan bitti zamaninda bitti arkadaslar suresinde okuyor zaten ancak iki arkadasta yazip sistemde cikmamis baska arkadaslardada bu sorun olmus gec haber aldiklarimizdan ben bir daha yonetime bildirim yapicam bu sorun icin hakkini helal et nolur ilk defada okuduk sana Allah kabul etsin insallah hayirli haberlerini aliriz sende duam kabul oldu mutlulugu yasarsin
Hepinizden Allah razı olsun kızlar. Kendi payımı da okuyup bağışlayacağım. İnşallah hepimiz dualarımızın gerçekleştiğini görürüz.
@rudecute cnm bitti Allah kabul etsin Amin hmbg ben eksik okurum cnm