DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

İhlas istiyorsaniz 10bin 12bin degilde kisi basi 1000 bolusuruz yine yaninada ya latif veya baska bir esma okuruz gonlunuz kaliyor gonlum razi gelmiyor :KK45: o zaman esma arti 45 adet ihlas olur okunalarin en az oldugu zamanlardada max 60 adet duser isterseniz oyle yapalim isterseniz esma salavat yapalim ben uyarim bebislerim

10.000 YA KADİR 1000 DİLEK SALAVATI OKUMASI
LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

KATILIMCI :24 KİŞİ
DUA SAHİBİ: MAVISU27
ISIM DUA OZEL MESAJDA

BİTİŞ ZAMANI : PERŞEMBE SAAT 22 :00

DUASI OKUNAN KİŞİ 432 ADET YA KADİR ESMASINI 57 ADET SALAVAT OKUYOR
KALAN KİŞİLER 416 ADET YA KADİR ESMA 41 ADET SALAVAT OKUYOR
SALAVAT: “Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.(Arapçasını ekleyeceğim)

ANLAMI:Allah'ım Efendim Muhammed'e ve O'nun ehline salat eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et ya Rasulallah.

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
@FtszynpOKUNDU

heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
bir garip oblomov bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
umut-16 umut-16
@seesOKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

İhlas istiyorsaniz 10bin 12bin degilde kisi basi 1000 bolusuruz yine yaninada ya latif veya baska bir esma okuruz gonlunuz kaliyor gonlum razi gelmiyor :KK45: o zaman esma arti 45 adet ihlas olur okunalarin en az oldugu zamanlardada max 60 adet duser isterseniz oyle yapalim isterseniz esma salavat yapalim ben uyarim bebislerim
ihlas kısa ve hepimizin ezbere bildiği bir sure 45 ya da 60 adet zorlamaz gibi geliyor bana:KK22:ama yinede kızlar ne der bilemem

IMG_4184.JPG

LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

ISIM DUA OZEL MESAJDA

SALAVAT: “Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin kad dâkat hıyleti edrikni yâ Rasûlallâh.(Arapçasını ekleyeceğim)

ANLAMI:Allah'ım Efendim Muhammed'e ve O'nun ehline salat eyle. Çok sıkıntım var, bana yardım et ya Rasulallah.

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew Krew
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
@FtszynpOKUNDU

heidi1017 heidi1017 OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
umut-16 umut-16 OKUNDU
@seesOKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]

Biz okuduk canim . Ne dicem ihlas okursak yanina ya samed eklesek olmaz mi samed kelimesi ihlas suresinde geciyor ya ondan aklima geldi

Arkadaşlar listemiz az kaldı malum her bitirişimizde 70.000 tevhid bağışlama hediye kararı almıştık Allah nasip ederse tevhdimizi bagışladıktan sonra ne okuyalım kişi kişi okumalarımızda birde devam etmeyecek olan var mı?Çok yüksek sayılara hem kişilerin okumalardan bunalmaması hemde zorlanmamız açısından karsıyım ama ondada toplu okuma yapabılırız yanı ornek verıyorum paylasıp 12000 ıhlas okuruz lıstemızdekı herkesın duasını okuruz arkasından gıbı
günlük okunalar daha makul sayılarda olsun kimse bunalmasın okuyamayan gecıkene yardım hızlı olsun liste takılmadan ilerlesin istiyorum ama sizin fikriniz nedir bilemedim
Benim bu okuma için fikrim 16641 ya latif esması bolusup yanına 1000 salavatı fatıh bolusmek sizde önerilerinizi yazın lütfen Ona göre kişi kişi okumamızı belirleriz ayet olsun derseniz fatiha A.kursi,ınsırah okuduk ihlas okumadık rabbena atina var simdilik bunkar geldi aklıma

O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
C cansu_tr
B BEYBISIM
@Bluedew
Krew Krew
whiterose00 whiterose00
@Ftszynp

heidi1017 heidi1017
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

eilenn eilenn
bir garip oblomov bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
umut-16 umut-16
@sees
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri [/USER]
Ihlas okuyabiliriz canim

LİSTEMIZ ALIMA KAPALIDIR

ISIM DUA OZEL MESAJDA

O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU
rudecute rudecute OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
@BluedewOKUNDU
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
@FtszynpOKUNDU

heidi1017 heidi1017 OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku OKUNDU
Krew Krew (ark)OKUNDU

eilenn eilenn OKUNDU
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg hmbg
umut-16 umut-16 OKUNDU
@seesOKUNDU
M mer_4260 (Kar)
@Minik peri OKUNDU[/USER]

Son düzenleme:
Biz okuduk canim . Ne dicem ihlas okursak yanina ya samed eklesek olmaz mi samed kelimesi ihlas suresinde geciyor ya ondan aklima geldi
Olur cnm onun ihlasla bir uygulamasida var hatta samet esmasi +ihlas okunuyor ihlas 66 adettide esmayi hayirlamiyorum oyle yapariz samed le 1000 ihlas bolusuruz

X