Canım benim ederim tabi etmezmiyim ama daha öncede yazdım yine yazıcam sakın takılma hayatıda zehir etme kendine doktorların modasımı oldu nedir kımı duysam aynı seyı soyluyorlar 3 kişi duydum 3 üde maşallah sağlıklı doğdu hele ilk testte kesin ensesi kalın falan diyorlar daha pahalı bir ölçüm testi varmış onu yaptırsınlar diye kimden duysam aynı endişe ay nasıl üzülüyor o hamileler hayatları zehir oluyor takılma Rabbim büyük sağlıkla alıcaksın inşallah kucağınaO Ozzgeee canim benim duam ayni: rabbim peygamber egendimizin yuzu suyu hurmetine mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine sen zeynep kulunun bebeginin dunyaya sag saglikli eksiksiz fazlaliksiz ayipsiz kusursuz dunyaya gelmesini nasip et. Amin. Kizlar benim bebegimde down sendromu cok yuksek riksli cikti dua ederseniz sevinirim.
Ozge tesbih olaraktaLİSTEMİZ KAPALIDIR
OKUMA SURESI :2 GÜN
BAŞLAMA ARİHİ:03/06/2016
SALAVAT :Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî kadra lâ ilahe illallah. Ve ağninâ vahfaznâ ve veffıknâ limâ terdâh. Vasrif annes sûe varda anil haseneyni reyhânetey hayril enâmi ve an sairi âlihî ve ashâbihil kiram. Ve edhılnel cennete dâres selâm. Yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Allah. Manası: "Allah'ım, Efendimiz Muhammed'e ve âline "Lâ ilahe illallah "ın kadr ü kıymetince salat ve selam eyle! Bizi ihtiyaç içine düşürme, bizi koru ve rızana muvaffak eyle! Bizden kötülükleri uzaklaştır. Mahlukatın en hayırlısının iki reyhanı olan Hasan ve Hüseyin'den ve diğer muhterem âl ve ashabından razı ol! Ey Hayy ve Kayyûm olan Allah'ım! Bizlere selam ve selamet evi olan cenneti nasip eyle!
Safransari [/COLOR]
Patronicee
Sealand HABER BEKLIYORUM
@rude girl
gulbera
C cansu_tr
eilenn
Kadriye1944
@ayselcsb
cilekli_sut
evTik
DUALAR
Safransari hakkinda hayirli bir kuruma atanip memur olmak
O Ozzgeee hakkinda hayirli gonlune gore bir is Hayirli rizk bol kazanc[/USER][/USER]
F Ftszynp rabbim peygamber egendimizin yuzu suyu hurmetine mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine sen zeynep kulunun bebeginin sag saglikli eksiksiz fazlaliksiz ayipsiz kusursuz dunyaya gelmesini nasip et. Amin
Patronicee tedaviye gerek kalmadan hamile kalmak hayirli evlatlara sahip olmak
Sealand
@rude girl Hergün şükrettirecek hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş
gulbera Rabbim gönül muradımı hayırlı kolay ve güzel şekilde nasip etsin
C cansu_tr Nişanlımla hayırlı bir yuva kurmak
eilenn Eşime hayırlı bir iş, ablam (arzuya) ve eniştem (rıfata) şifalar ver Yarabbi.
Kadriye1944 Oğlumun kendine bir iş kurup sıkıntılarından kurtulması için
Lale kozan Tedavisinin olumlu sonuclanmasi hamile kalip saglikli sihhatli bebeklerinin olmasi.
@ayselcsb
evTik Rabbim'in sevgisini kazanıp O'na layık kul olabilmek
cilekli_sut
İnsallaj canim saglicakla.kucagina alirsinO Ozzgeee canim benim duam ayni: rabbim peygamber egendimizin yuzu suyu hurmetine mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine sen zeynep kulunun bebeginin dunyaya sag saglikli eksiksiz fazlaliksiz ayipsiz kusursuz dunyaya gelmesini nasip et. Amin. Kizlar benim bebegimde down sendromu cok yuksek riksli cikti dua ederseniz sevinirim.
kaç tane çekiliyor cnm çok yüklenmek istemiyorum çünkü bende dahil ılk basta ezberleyene kadar bakarak okuyacağız darlanmasın kımse 21 estafurullah cekıp salavata baslarız dedım ama cekelım dıyorsanız duzenlerımOzge tesbih olarakta
Elif Allah Mim Muhammet, Tez selamet cekelim mi ?
Cnm kusuruma bakma kımsenın sırası karısmasın kımse cevapsız kalmasın derken kaçırmısım bazen tellede gırıyorum kaçırmısım
Canım rica ederim ne demek bugün epey yoğundu burasi bende liste idare ediyorum anlayışla karşılarım seni kolay değil emek veriyorsun zaman harcıyorsun ellerine kollarına sağlık
Aklıma bişey takıldı gündüz lale Kozanın sırası hakkında konuşmuştuk bir degisiklik olmamış sanırım sırasında
Yoksa sealand arkadaş olmicak sa onun yerine mi alacaksın ?
Sealand olursa ben sırami lale kozana vermek istiyorum mumkunse yarın listeyi yayınlarken düzeltmeyi yapabilirmisin
Cnm gunduz aldim onu cogu kisi onay verince verilmesede kendi sirami vericektim zaten oda sira skinti degil dedi arkadaslar 2. Sirada sarfansaridan sonra benden yukarda
Canim benim gun icinde cektigim bir tesbih. O zaman karistirmayalim hic dedigin gibi. İlk baslarda ezbersiz uzun surecek zatenkaç tane çekiliyor cnm çok yüklenmek istemiyorum çünkü bende dahil ılk basta ezberleyene kadar bakarak okuyacağız darlanmasın kımse 21 estafurullah cekıp salavata baslarız dedım ama cekelım dıyorsanız duzenlerım
Canım Allah razı olsun hayırlı cumalarSafransari Lale kozan F Ftszynp Patronicee @rude girl gulbera C cansu_tr eilenn Kadriye1944 @ayselcsb cilekli_sut evTik
Hanımlar hayırlı Cumalar bugün sayımızı bölüştürdüm safransarı arkadasımız 92 adet bizler 84 adet okuyoruz Rabbim kabul etsin
Diğer duamızda olduğu gibi aslolan haberli olmak okuyamayan gec kalan sıkısan arkadaşlar yazarsa yardımcı oluruz ama sayılı dua okuyoruz o sebepten habersiz bırakmayın sizlerden ricam bu girip okudum veya okuyamadım diye haber vermeniz
ilerde gelebilecek olası soruyu sımdıden cevaplıyım evet adetken okunur çünkü 21 adet tovbe cekıp salavat okuyoruz.
bırde zamanı cok aşmamaya ozen gosterelım ki ramazandan daha çok faydalanabilelim başka dualarda okuyabilelim inşallah
Lale kozan cnm sen benden arapcasını ıstemıstın ama alıntılamalarda resmı almıyor senın ıcın buraya lınkı kopyaladım bakarsın
bugün Cuma dualarımda sizi unutmuyorum sizlerde beni unutmayın çok öptüm hepinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/image-jpeg.1841498/
Eline saglik canimSafransari Lale kozan F Ftszynp Patronicee @rude girl gulbera C cansu_tr eilenn Kadriye1944 @ayselcsb cilekli_sut evTik
Hanımlar hayırlı Cumalar bugün sayımızı bölüştürdüm safransarı arkadasımız 92 adet bizler 84 adet okuyoruz Rabbim kabul etsin
Diğer duamızda olduğu gibi aslolan haberli olmak okuyamayan gec kalan sıkısan arkadaşlar yazarsa yardımcı oluruz ama sayılı dua okuyoruz o sebepten habersiz bırakmayın sizlerden ricam bu girip okudum veya okuyamadım diye haber vermeniz
ilerde gelebilecek olası soruyu sımdıden cevaplıyım evet adetken okunur çünkü 21 adet tovbe cekıp salavat okuyoruz.
bırde zamanı cok aşmamaya ozen gosterelım ki ramazandan daha çok faydalanabilelim başka dualarda okuyabilelim inşallah
Lale kozan cnm sen benden arapcasını ıstemıstın ama alıntılamalarda resmı almıyor senın ıcın buraya lınkı kopyaladım bakarsın
bugün Cuma dualarımda sizi unutmuyorum sizlerde beni unutmayın çok öptüm hepinizi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/image-jpeg.1841498/
Allah razi olsun.eilenn ablasının kuzusu atama bekleyen safransarıya ve tedavi gören lale kozana 1000 er YA KADİR esmasını çektim ALLAH KABUL EDER İNŞ AMİN hayırlarla
SAĞOLASIN CANIM ALLAH RAZI OLSUN GÜLÜM HAYIRLARLAAllah razi olsun.
Sizin de ne muradiniz varsa rabbim versin insallah
ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN GÜLÜM inşaallah tedavinden sonra yüzün hayırlarla güler sevinirsin kucağın dolar inş amin darısı da bize deriz artıkHayırlısı cumalaraaynaa Allah razı olsun canım ablam