Rabbim gonlunuze gore versin insallahALLAH cümlemizden razı olsun canım ben dua edeceğim sana da diğer arkadaşın da tüp bebek tedavisi için ben de atama için uğraşıyorum ama kpss kötü geçti nasip artık daha sonraya en azından siz sevinirsiniz de siz de bana dua edersiniz canım
ben de 4 yıllık kamu mezunuyum canım bu sınavım kötü geçti canım benim inş hayırlarla atanırsın...aminRabbim gonlunuze gore versin insallah
İnsallah beklediginizden cok.daha iyi bir sonuc gelir.
Ben onlisansim puanim 87 ama 4. Atama gelmesine ragmen hala atanamadim.
Bolumumden hic alim olmadi, ortak alandan da cok.az alim oldu. Bu atamada da az kadro gelecek diye soylentiler gelmeye basladi, bu yuzden icim cok daraliyor.
Rabbim feraha kavusturur insallah hepimizi.
HANIMLAR BU DUAMIZ BITTI BIZLER YENI BIR SALAVATLA DEVAM EDECEĞİZ ALLAH İZİN VERİRSE DAHA ONCE KATILMAK İSTEDİĞİNİZİ SOYLEMISTINIZ EGER KATILMAK İSTERSENİZ BİLGİNİZE SALAVAT AŞŞAĞIDAKİ GİBİDİR.
Netten bulup kopyaladım ama ben bunu evdeki salavatlar kitabında kaçtır görüyordum kızlar yani kaynaksız değil (ben biraz bu nette olan her duaya salavata güvenemiyorum değişim vs çok oluyor güvenli site çok fazla yok malum)isteyene arapçasını resim çekip buraya koyarım.
Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî kadra lâ ilahe illallah. Ve ağninâ vahfaznâ ve veffıknâ limâ terdâh. Vasrif annes sûe varda anil haseneyni reyhânetey hayril enâmi ve an sairi âlihî ve ashâbihil kiram. Ve edhılnel cennete dâres selâm. Yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Allah.
Manası: "Allah'ım, Efendimiz Muhammed'e ve âline "Lâ ilahe illallah "ın kadr ü kıymetince salat ve selam eyle! Bizi ihtiyaç içine düşürme, bizi koru ve rızana muvaffak eyle! Bizden kötülükleri uzaklaştır. Mahlukatın en hayırlısının iki reyhanı olan Hasan ve Hüseyin'den ve diğer muhterem âl ve ashabından razı ol! Ey Hayy ve Kayyûm olan Allah'ım! Bizlere selam ve selamet evi olan cenneti nasip eyle!"
Dilek ve emeline ulaşmak isteyen, bu salavatı (1100) defa okumalıdır.
Canım rica etsem bide arapça sını çekip koyarsan[/QUOTE]
cnm kişi başı 1100 adet salavat okuyoruz salavat 51. sayfada mevcut liste tamamanıncada ekliyeceğimBeni de ekler misiniz nasıl oluyor bir de
Ekle canım başlayacağımız zaman etiketlersin o vakit başlarım ben de bildirimimi yaparımcnm kişi başı 1100 adet salavat okuyoruz salavat 51. sayfada mevcut liste tamamanıncada ekliyeceğim
katılan kişi sayısı tamamlanınca 110 adedi bölüp kaç adet düşüyorsa kişibaşı onu okuyoruz yanlız sayılı dua olduğu için takip konusunda hassasız hani girmeyince haber vermeyince eksik oluyor fazla oluyor okuyamama kısmında elbirliğiyle yardımcı oluyoruz ama katılan arkadaslardan irtibat bekliyoruz Ekleyeyimmi
salavat :Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî kadra lâ ilahe illallah. Ve ağninâ vahfaznâ ve veffıknâ limâ terdâh. Vasrif annes sûe varda anil haseneyni reyhânetey hayril enâmi ve an sairi âlihî ve ashâbihil kiram. Ve edhılnel cennete dâres selâm. Yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Allah.
O Ozzgeee canim benim duam ayni: rabbim peygamber egendimizin yuzu suyu hurmetine mubarek ramazan ayinin yuzu suyu hurmetine sen zeynep kulunun bebeginin dunyaya sag saglikli eksiksiz fazlaliksiz ayipsiz kusursuz dunyaya gelmesini nasip et. Amin. Kizlar benim bebegimde down sendromu cok yuksek riksli cikti dua ederseniz sevinirim.
Cnm kusuruma bakma kımsenın sırası karısmasın kımse cevapsız kalmasın derken kaçırmısım bazen tellede gırıyorum kaçırmısım