Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi geldi
Etiketlenmis gorunuyor ama alinti yapinca skinti sanirim neyse tek tek etiketlerim sorun degil artik cnmşimdi geldi
Canım Allah hepinizden razı olsun çok çok tşk ederim Rabbim hepimizin dileklerini tez zamanda versinoncekı duadan arkadasımız @evTik kendı rızasıyla lıstenın sonuna gecmek ıstemıstı senı onun eskı sırasına alayım cnm birde @Sealand hala yeni duaya katılıp katılmayacagını soylemedı katılmayacaksa onun sırasına alırım tabı diğer arkadaşlarda uygun gorurlerse Lale kozan
Canım Allah razı olsunO Ozzgeee canım bir önerim var eğer herkesn rızası varsa Safransari ve Lale kozan a ilk okuyalım
ikisi içinde çok önemli bi dönem biri atama bekliyor biri tüp bebek transferi yaptırdı tutunma aşamasında
nacizane fikrim iki arkadaşta ilk sıradaymış gibi payımıza düşen sayıları ikişer defa okuyalım süremiz biraz uzar ama her iki arkadaşında gönlü olmuş olur
ne dersiniz?
Etiketlenmis gorunuyor ama alinti yapinca skinti sanirim neyse tek tek etiketlerim sorun degil artik cnm
Canım Allah razı olsun
Canim allah razi olsunO Ozzgeee canım bir önerim var eğer herkesn rızası varsa Safransari ve Lale kozan a ilk okuyalım
ikisi içinde çok önemli bi dönem biri atama bekliyor biri tüp bebek transferi yaptırdı tutunma aşamasında
nacizane fikrim iki arkadaşta ilk sıradaymış gibi payımıza düşen sayıları ikişer defa okuyalım süremiz biraz uzar ama her iki arkadaşında gönlü olmuş olur
ne dersiniz?
Canim allah razi olsun
Ben zaten listenin ilk sirasindayim
Lale kozan arkadasimizi benle birlilte okuyabiliriz.
Diger arkadaslarda uygun derse olur cnm bana uyar ama onlarinda rizasi olsun istiyorum ben
benim için sıkıntı yok kimin duaya ihtiyacı varsa öncelikli olabilirtabiki diğer arkadaşlarında düşüncesi çok önemli
kuzum katılmak isterim aslında ama şuan ev taşıdığımdan tam listeye uyum sağlayamam sıra sıra mı okunuyor canım ama acil dua sahibi varsa okurum bugün inş kuzumaaynaa ablacım katılmak istermisin ?
kuzum katılmak isterim aslında ama şuan ev taşıdığımdan tam listeye uyum sağlayamam sıra sıra mı okunuyor canım ama acil dua sahibi varsa okurum bugün inş kuzum
tamam canım ben onlara okurum dua sonra da buraya ne okuduğumu ne kadar okuduğumu yazarım gülüm...inş bir dahaki tura inş canım benimaa doğru okumuştum bi yerde ev taşıdığını unutmuşum ablacım
liste tam netleşmedi aslında
sıra sıra okuyacağız
inşallah bi dahaki tura katılırsın :)
şuan acil olarak bildiğim iki arkadaşım var Safransari arkadaşımız atama Lale kozan arkadaşımız tüp bebek transferi sonucunu bekliyor.. içinden geldiği gibi dua edersen çok sevinirim ablacm şimdiden Allah razı olsun..
Allah razi olsun sizdentamam canım ben onlara okurum dua sonra da buraya ne okuduğumu ne kadar okuduğumu yazarım gülüm...inş bir dahaki tura inş canım benim
ALLAH cümlemizden razı olsun canım ben dua edeceğim sana da diğer arkadaşın da tüp bebek tedavisi için ben de atama için uğraşıyorum ama kpss kötü geçti nasip artık daha sonraya en azından siz sevinirsiniz de siz de bana dua edersiniz canımAllah razi olsun sizden