Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli bir kuruma atanip memur olmak icinSafransari [/COLOR]
Patronicee
Sealand HABER BEKLIYORUM
@rude girl
gulbera
C cansu_tr
eilenn
Kadriye1944
Lale kozan
GAD2015
evTik
HANİMLAR YENİ DUAMİZDA NİCKLERİN YANİNA KİSACA DUALARİ YAZALİM DİYE ORTAK KARAR ALMİSTİK DUALARİNİZİ YAZARMİSİNİZ[/USER][/USER]
Canim yeni mi yaptirdin ?Tüp bebek yaptırdım tutması için
Allah razı olsun canımCanim yeni mi yaptirdin ?
İnsallah hayirli sonuc alirsiniz.
Ne zaman belli olacak ?
Canim sana sirami cok vermek isterim, tutunma surecinde okunmasi icin.Allah razı olsun canım
pazartesi günü yaptırdım 11 haziranda belli olacak inşallah
Allah razı olsun inşallah istediğin yere kadro gelir canım tşk ederim
1000 TOVBE ISTIGFAR
1000 ADET SELATEN TUNCINA
OKUMA SURESI 2 GUN
LISTE ALIMA KAPALIDİR
DUA BİTENE KADAR LİSTEDE. CİKİS OLMUYOR
BU DUANİN BİTİS ZAMANİ:01/06/2016
DUASI OKUNAN KİŞİ 100 ADET DİĞER KİŞİLER 90 ADET SALAVAT VE İSTİGFAR OKUYACAK
DUASİ OKUNAN KİSİ: eilenn
DUASI: Rabbim eşime bizi maddi anlamda refaha erdireceği huzurla gönül rahatlığıyla çalışabileceği hayırlı iş kapıları nasip eylesin inşallah.. Rabbim arzu ablama ve bana tez vakitte hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah.. Dualarımızın kabul olmasını engelleyen bütün günahlarımızı af eyle Yarabbi Amin.
Safransari
O Ozzgeee OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
@piskKo OKUNDU
Patronicee OKUNDU
Sealand
@rude girl OKUNDU
gulbera OKUNDU
evTik OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
eilenn OKUNDU
Tövbe İstiğfar
Estağfirullah El Azim ve Etübü İleyh
Salaten Tüncina (Münciye)
“Allâhumme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli Seyyidina Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min-cemî’il-ehvâli vel âfat. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâcât ve tutahhirunâ bihâ min-cemîi’s-seyyiât ve terfe’unâ bihâ ındeke a’lâ’d-deracât ve tubelliğunâ bihâ aksâ’l-ğayât min cemiîl-hayrâti fî’l-hayâti ve ba’del-memât birahmetike Yâ erhame’r-rahimîn. Hasbunellahu ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’me’n-nasîr. Ğufraneke rabbenâ ve ileyke’l-masîr.
Cnm tekrar Allah sabirlar versin kabrini nur mekNini cennet eylesin sen eilen bide rudegirlde etiketleme skinti oluyor sizi ayri etiketliycem artik salavat okuyoruz yine