- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Helal olsun canlar kendinizi üzmeyin dua bi vesile O Ozzgeee arkadaşımızın dediği gibi rabbim inşallah kabul etsin hepimizin duasını.cilekli_sut cnm bitti duan sen kalanini tamamlayabilirsin Allah kabul etsin hakkinida helal et duanda biraz gerilim
Oldu
Tamam cnm snde takilma sakin vardir bir hayir bgne kdr yasanmayip Karsilasmadigimiz bir tarz Sasirdik ama ben senin duanin onden nazari cikti guzel haberler alacagiz gibi hissettim diyorum
İnşallah canım hayırlısı olsun önemli olan duanın içtenliği içten gelerek okumakTamam cnm snde takilma sakin vardir bir hayir bgne kdr yasanmayip Karsilasmadigimiz bir tarz Sasirdik ama ben senin duanin onden nazari cikti guzel haberler alacagiz gibi hissettim diyorum
Bana uyar cnmHanımlar kac gündür aklimda yazacam ama bi gerilim vardi yazamadim nasip simdiyeymis demek ki. Tefriciye listesi bittiginde yani herkes icin okundugunda bi tur Halepteki din kardeslerimiz icin okuyalim mi yanlarinda olamiyoruz en azindan duamizi onlar icin edelim eminim hepimiz onlar icin dua ediyoruzdur ama niyeyse böyle bisi gecti icimden sizlerle paylasayim dedim .
Cogunluk ne derse ona göre hareket ederiz canim Allah razi olsunBana uyar cnm
Rabbim dualarinizi kabul etsin =) guzel guzel gecinelimmmm ♡Cok cabaliyoruzHuy Meselesi :) ztn bir ilkti :))
Amin cumlemizin insallahRabbim dualarinizi kabul etsin =) guzel guzel gecinelimmmm ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?