DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Ben bu listeyi kac zamandir okuyorum arkadaslar kim neye takilir az cok cozdum
Misal darda olan arkadas su olayi onun listesinde yasasak zaten skintida ne kadar uzulecegini olmayacak heralde umutsuzluga kapilacagini biliyorum herkese hassas davranmaya calisiyorum sorun nedir anlamadim ki

@cilekli_sut cnm bitti duan sen kalanini tamamlayabilirsin Allah kabul etsin hakkinida helal et duanda biraz gerilim
Oldu

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :30/11/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :02/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞİ: B BEYBISIM (ZELİHA)

DUASİ:

Allah ım senin herşeye gücün yeter ol dersin herşey senin emrinde olur rabbim benim duama da ol de oluversin Allah ım duamin kabulüne engel olacak bütün gunahlarimi bağışla.baslamis olduğum tüp bebek tedavisinde herşeyin yolunda gitmesini nasip et.Kaliteli embriyolarin olmasını ve embriyolarin sımsıkı tutunup hayırlı pozitif sonuçlar almami nasip eyle.İkiz bebislerimin olmasını ve de sağlıkla kucagima almayı nasip eyle.anne olabilmeyi banada tattır rabbim.dua arkadaşlarımın da dualarını katinda kabul eyle.AMİN AMİN AMİN

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik
O Ozzgeee
Patronicee
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)

Sen ne diyosun ya cikmak isteyen erkenden dua tamamlamaya calismazdi..Sizlerin degil asil senin yuzunden ciktim...Sana hakkim haram olsun ki arkadasa okudugum tefriciyeyi saymadin..ben degil ama sen asil algilamana bak...Vebal altina girdin...Vicdanen rahatmissin ya bakalim rahat uyucakmisin ...Kendi duzenine gore siradaki arkadasi da yonlendirdin...Grubu sen kurabilirsin ama seytana uyup siradaki arkadasinin tefriciye sayisini da etkiledin..Bana hele ki duaya devam etme niyetin yokmus diyemezsin..Cok sukur Allah icimi de biliyor ...Evet siradaki arkadasa okumustum..O da niyetini yazinca ki bebek istiyormus ben de onun icin bagisladim...Ben bu tefriciyeye bebek icin basladim arkadasim..7 seneden beri bekliyorum...Ne acilar cekiyorum...Kac defa tup bebek yaptirdim...bu ay da yaptircagim icin o yuzden basladim tefriciyeye..Hani kafana gore diyosun ya senin ayrilmaya niyetin varmis diye...Bunu once o vicdansiz kalbine yaz...Kimseyi de boyle kafana gore yorumlar yapma...Kimsenin ne yasadigini neler cektigini bilemezsin..Sana cevap vermemin tek sebebi siradaki arkdasin hakkina girme...Bebek istoyormus onun ne kadar uzuldugunu hissettigim icin benim sayimi katmadigin icin vebal altina girdin diye uyarmak istedim seni...Tabiki hala eklememissin..Sen kendi dogrularinla duzenle o zaman listeni...Bidaha da bisey yazma...sen bisey yazinca ben de yazmak zorunda kaliyorum...

Canım ben bebek için dua istiyordum öyle mi niyetlendin aslinds bu tefriciyye ne eksik ne fazla olmuyor
Canim Rabbim sana hayirlisiyla guzel evlatlar nasip etsin...Ben sana okumustum ama niyetini yazinca bagislamami yaptim canim...Ben de seninle ayni duygulari paylasiyorum bebek konusunda...Bazilari benim okudugum sayiyi saymasa da Allaha havale ediyorum onu..Ben samimi duygularimla okumustum sana..Asil benim sana okudugumu saymayarak vebal altina girmek isteyen girsin..Dualarimizi Allah kabul eder kisiler kendilerine gore duzen olusturamaz...

Canım Allah razı olsun okuduğun için kotu bir talihsizlik oldu bilmiyorum artık rabbim katinda kabul eder duami

Ustte benim yazdigim altta sizin yazdiginiz gecmis sayfadada yine anlayisla baska bir majim var hanimefendi
Helal edip etmemek sizin bileceginiz sey ama hak tek tarafli dgl bunuda unutmayin

Herkesin sikintisi var sizin duanizda olsaydi belki baska bir arkadasada bunu yazardim ama sanmam onlar bu tepkiyi vermezlerdi ya ben cok yogunum derlerdi bende zamaninda okuyalim ben sana arkadan destek cikarim sayi konusunda derdim kimse duadan cikmazdi yada bana sana cvp vermiycektimde tarzi bir tavirla donmezdi

Ben kimseyi yonlendirmem herkesle ortak karar bir duaya karar veririm hatta benden cok uyelerin istegi olur ben sadece sure uzamasin diye yardim onerisiyle kurallari ski tutarim okuruz okuyamayana yardim ederiz aciliyeti olani one aliriz niyetimiz iyidir zerre kotuluk olmaz
Vicdanmi cok rahatim cunku ayni sey benim duamda olsaydi ya ben daha baslamamistim niyet etmemistim diye dusunur uzulurdum o yuzden yeni uyeyede zaten baslamadigimiz icin yeniden baslattim cunku hic olmayan oldu gereksiz bir gerilim vs oldu vesvese veya seytan bir gecti diyelim

Duaya dvm etmek istiyorsaydiniz bunu ben cikiyorum diye bu tarza dokmek yerine bir cozum uretelim deseydiniz
Sikintinizi bu sekilde baskasina yansitmak hakmi kim size ne dedi son dkikaya kadar sakinlesip dvm edip etmeyeceginizi bekledim dondugunuz msj ortada
Beni taniyan taniyor rabbimde icimi biliyor listemi begenmeyen sizin gibi dusunende zaten dvm etmeyecektir
Benim size soyleyecek baska birseyim yok
İnsan hatayi once kendinde aramali ben hep narin davranirim ama bu bana haksizlik yapilmasina izin verdigim anlamina gelmez buradaki insanlardan biri cikipta su tarz vardi demez bununla siz boyle oldugunuz icin karsilastiniz

Ne kadar ofke dolusunuz hala istiyorsunuz ki vicdani rahatsiz olayim hakkinizi haram ediyorsunuz elinizden gelse seytan ilan ediceksiniz ne yapiyorum ben dua okunmasina vesile oluyorum herkesin duasini ozenli okunmasina gayret ediyorum bumu
Haklisiniz cok kotu biriymisim ben Ya
Daha size bise denmez
Bu kadarcik mevzuya boyle donen insanda niyeti yok heralde diye algilanir bunu tek ben algilamamisimdir emin olun sadece ben dile getirdim

Bende seni Allaha havale ediyorum
Bunca huzursuzluk cikarttigin kizin gercekten icine vesvese dusurene kadar ugrastigin icin Allah islah etsin aksam aksam derdin ne anlamadim ama la havle vardir bir hayir diycem
Herkesin kendince sinavi sikintisi var bu size baskasina bu sekilde saldirma hakkini vermiyor
+ burada 16 kisi var ben bir kisinin hakkiysan siz 16 kisinin bunuda bir dusunun olurmu

Son düzenleme:
B BEYBISIM nasil okunmasini istiyorsun icine nasil sinecek ben baslamadim okunan sayi dusulebilir cunku zorla yonlendirdigim yonunde agir birnitham var sen ne dersen o

Kimsenin avukatı değilim. Ama bu kadarı da fazla olmuyor mu arkadaşım? Ozzgee arkadaşımız gerekirse okuyamaz yoğun olursanız tüm sayınızı ben alıp okurum diyen birisi. Kimse ona yoğun olacaktım erken başladığım için listeden çıkıyorum diye kızmaya hakkı yok. Hakkım haram olsun demene de gerek yok. Allah bilir neyde hakkımız olup olmadığını. Allah kolaylık versin ama hiç kimsenin hayatı göründüğü gibi değil. Ozggee arkadaşımız da her gün neyle uğraşıyordur. Ne sorunları vardır kim bilir. Hiçbirimizin okuma listesinde tutup da bu şekilde aksatıcı harekette de bulunmadı. Alınganlık yaparak kırıcı cevaplar vermişsiniz bence. Tüm yazılarınızı okudum. Umarım sonradan pişman olmazsınız. Allah gönlünüze göre versin. Bana tefriciye okudunuz, bunu da size ödemek boynumun borcu. Ne olur ne olmaz onu da sinirli bir anınızda haram edebilirsiniz.

Kizlar oncelikle gunaydin..bu konuyu ortaya ilk atan benim evet ama is ozzgeee nin basina kaldi arkadasim keske o butun soylediklerini gelip bana soyleseydin seni suclayan olmadi sana kizan sert cikan olmadi olabilir herkesin derdi sorunu var evet ama kimse bu kadar sert cikmiyor haa sen bastan yazsaydin arkadaslar musaittim o yuzden ikidir erken okuyorum diger arkadasta sizinle baslarim diye kimse sana birsey demezdi sonucta buradaki herkes birbirine anlayisli davraniyor...ama sizin sert cikislariniz gercekten yersiz hak hukuk konularini allah bilir artik sana hakkimi helal etmiyorum demeyede hakkiniz yok ayrica herkesinde bir derdi var savasini verdigi herkesin bir sorunu var evinde sosyal hayatinda isinde herkes birseyler icin cabaliyor bende tup bebek icin ugrasiyorum 7 senedir bu ay tekrar baslayacaktim deyipte kimsenin vicdanini rahatsiz etmeyede hakki yok eger hak hukuk meselesi ise cunku o surecleri bende gectim halada geciyorum allah herkese vicdan rahatligi versin....

Patronicee benim vicdanen hic bir rahatsizligim yok onu Allaha havale ettim ve inan olsun cikar bunca seyi bilerek yapti
Cunku ben hassasimya kirilmasin dedimya o o kisma oynamaya kalkti ama yaradan o kadar buyukku bana sadece uzulmemem gerektigi karsimda nasil biri oldugunu gosterdi

Cocuk sa napalim herkesin sinavi var bak onun imkani varmis tup bebek yaptiriyormus burada parasi maddi imkani olmadigi borcu oldugu icin kredi cekemeyip bebek bebek diye inleyen var
Napiyim onlar daha zorda onlar neden bu sekilde yazma hakkini kendinde gormuyor benim hayatimda zor hayat gul bahcesi sunmadi hangi biriniz ne yasadigimi ne bilebilirsiniz

Hakka gelince burada kimse kimseye birsey okumuyor zira herkes peygamber efendimize (S.av)salavat getiriyor efendisine getirdigi salavatla ibadetinin bir kismini yapiyor onun yuzu suyu hurmetine rabbinden kendi icin dglde arkadasi icin istiyor dua icin karsisindakini hak diye tehdit etmek bana gore buyuk kibirdir ben hicbiriniz icin salavt getirdim yada bir dua okudum veya bunun icin yaptigim bir eylem namaz abdest vs vs kendimde hak gormedim
O sebeple yaradan beni biliyor kendimle bir sikintim yok
Ben buraya bir duzen kurmusum cesit cesit salavat koymusum insanlar dua ediyorlar bilmeyen ogreniyor hos goru var cikiosun bu duzene giriyosun sonra kisisel skintindan bir afra bir tafra ortam germe herkesi huzursuz etmez hakka onem verse zaten yapmaz gic takilamayacagim yani

Cnm benim tabiki okuyacagiz cekip giden kime okumadik ama tabi cok ortada yazmadik Sadece duaya bakip okudum diye cikiyorsa bilmez liste bitince 8kisi onada okuyacak Ayni dusuncedeyim

Hayir ben 1 1,5 ay once adak icin Eyup Sultan a ,yolum dustugu icin Yusa hz gittim actim teli bu liste gulberanin listesi okudum herkese eyupte biraz zor oldu napim simdi huzursuzluk cikarip karsimdakinin sinirlerini gerip sonrada size hakkimi helal etmiyorummmm diyemi bagirayim her sayfada ben size bu zatlari ziyaret ettigimde dua ettimmi yazayim Allah seni inandirsin gecen fetih okuyorum ay dedim Sure kapalilik suresi du kismet isteyenler bos oturmasin dedim ettim dur gidiyim ordada yaziyim iyi niyetimi anlasinlar hatta bebe mevludunde bitti pilav faslina gecilecek biri dua istedi kadindan bebegi olmuyormus hocaya kagit yazip vermisligim var o an aklima kimin adi geldiyse kadin gozlerini belerrti bana saakinliktanbu zihniyete gore s...z siz gomdum hepinize sikiyosa bir yanlisiniz olsun

Birakin ya Allah herkesin kalbini bilendir amac ortada bir kac ay evvel bir dua sayfasi atmistim iblis ve ogullari diye mevzu o baskada bise degil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…