DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Arkadaslar yeni dua baslama saatine kadar o arkadas bir yorum yazmazsa kalanlar olarak devam edicez o yuzden sayi degisebilir cunku donmezse beybisim icin 4444 adeti kalan kisi sayimiza bolucem once okumus zelisinde icine sinsin okuma sirasinda zelis kendine niyetlenmismiydi bilmiyorum eger dvm etmezse zelise okudugunu katmiycam biz 4444 olarak okuyalim
Ve soz konusu Hangi biriniz olursa olsun boyle yapardim ve birinizin sayisinda Allah korusun birsey olsa emin olun yeniden okuyalim derim ben icinize sinsin umudunuz artsin duaniza inanin istiyorum

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım.duaların kabul olsun inşallah
O Ozzgeee csnim neolur dagilmayalim ben burada huzur buluyorum Dr kontrollerimde iyi gidiyor dua sayesinde ltfn devam edelim senin iyi niyetini hepimiz biliyoruz
O Ozzgeee katılıyorum.ezberi betbat olan ben bu salavatı nasıl ezberlediğime şaşırıyorum hala.vesile oldunuz.
bozmayalım düzeni

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
18 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :28/11/2016 SAAT:23 00
BİTİŞ :30/11/2016 SAAT:23. 00
DUA SAHİBİ 262 ADET BIZLER 246 ADET OKUYACAGIZ

(246X17 =4182 ADET +262 D.sahibi =4444 )
DUASI OKUNAN KİŞİ: @cilekli_sut (ismi ozel msjda)

DUASİ:
Olmazları olduran Yüce Rabbim. Sen ki ol desen olmayacak şey yoktur. Sen benim yüreğimdeki sıkıntıyı içimi en iyi bilensin. Beni feraha ulaştır Ya Rabbim. Sen benim eşim ve ailem için herşeyin en hayırlısını nasip eyle, Allah’ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayırlısıyla evimizi şenlendirecek evlatlar nasip eyle Rabbim bize tez vakitte. Kucağımı boş bırakma. Evlat kokusundan mahrum bırakma. Aileme eşime doğmamış evlatlarıma huzurlu sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip eyle. Sen bana dua eden kardeşlerimin de dualarını geri çevirme. Amin.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

@evTikOKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
Krew OKUNDU
@rudecuteOKUNDU
@gulberaOKUNDU
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp
heidi1017 OKUNDU
@denizinmavisiOKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

Son düzenleme:
Rabbim derdine derman olsun seni feraha cikarsin insallah canim dualarimdasin

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
18 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :28/11/2016 SAAT:23 00
BİTİŞ :30/11/2016 SAAT:23. 00
DUA SAHİBİ 262 ADET BIZLER 246 ADET OKUYACAGIZ

(246X17 =4182 ADET +262 D.sahibi =4444 )
DUASI OKUNAN KİŞİ: @cilekli_sut (ismi ozel msjda)

DUASİ:
Olmazları olduran Yüce Rabbim. Sen ki ol desen olmayacak şey yoktur. Sen benim yüreğimdeki sıkıntıyı içimi en iyi bilensin. Beni feraha ulaştır Ya Rabbim. Sen benim eşim ve ailem için herşeyin en hayırlısını nasip eyle, Allah’ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayırlısıyla evimizi şenlendirecek evlatlar nasip eyle Rabbim bize tez vakitte. Kucağımı boş bırakma. Evlat kokusundan mahrum bırakma. Aileme eşime doğmamış evlatlarıma huzurlu sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip eyle. Sen bana dua eden kardeşlerimin de dualarını geri çevirme. Amin.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

@evTikOKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
Krew OKUNDU
@rudecuteOKUNDU
@gulberaOKUNDU
@cansu_trOKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp
heidi1017 OKUNDU
@denizinmavisiOKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU

Arkadasim listeden ciktigimi soyledim..Erken okumak zorunda kaldigim icin kac kisi tepki gosterdi..Ben arkadasa okudugum halde sen nasil saymiycam diyebiliyorsun..Vicdanin rahat edecekse zaman ayirip duasini ettigim arkadasa saymayabilirsin..Allah icin edilen duayi saymiycam katmiycam da ne demek...Sana cevap bile vermiycektim fakat siradaki arkadasa katmiycam okudugunu yazdigin icin yazdim..Arkadasin duasinin kabul olmamsina sebep olursun ne 1 eksik ne 1 fazla bile okunulmaya dikkat ediliyorsa benim okudugum 246 taneyi katmamakla seni Allaha havale ediyorum..Farkindamisiniz duasini geciktirdigim icin degil 1 gun erken okumak zorunda kaldigim icin tepki verildi..size boyle yapcam hep demedim ki zamanim varken okumak zorunda kaldim..Listeyi duzenli takip edip aksatmamaya calistigim icin 1 gun erken okudum...Bir de saymiycam diyosun sen bilirsin..Gonlun icin vucdanin rahatsa 246 tefriciyeyi sayma arkadasim...Artik bisey yazmayin..okudugum arkadaslara da hakkim helal olsun..Hepsine namaz sonunda isminle dua ettim okuduklarima..Gonul kirilinca dua da hos gozukmuyor..listeden cikar beni..Ama siradaki arkadasa okudugumu da ekle...Vebal altina girme...okudum tefriciyeyi kabul edip etmeme sana degil kimseye kalmaz..Allah icin dua ediyoruz..Buralara kadar bu konu uzamasin artik...Erken okudugum.icin tepki aldim ki bunu boyle yapcam da dememistim hep.. bikac gun yogundum ya okuyamazsam diye kendime sikinti yapmistim ben de erken okumak zorunda kalmistim...Bunu da yazdim...Kimse artik yorum yapmasin bisey yazmasin....Siradaki kisiden sonra sayiyi bolustur beni sil listeden...Ben de bi daha yorum yapmiycam...

Gercekten cok agresif cvplar veriyorsunuz bana cvp dahi vermeyecektiyseniz vermeseydiniz tefriciyenin dagitma usulunde kisi kendine niyetlenir baslar sonra sayisini dagitir bu listede bu mantik sadece dagitimi ben yapiyorum biz bu mantik uzerinden gidiyoruz duaya ilk baslerkende bunu belirtmistim kimsenin karsi ciktigini hatirlamiyorum size uygunuyla yazdim olay haline getirdiniz sizin bu duaya devam etmeye niyetiniz yokmus vaktim yok skisigim cikicam deseydiniz bu kadar mevzuya gerek gormuyorum o kisi daha namazini kilip baslamamis duasina ben herkesin duasini cok once okuyabilirm kisilerin ismi ve duasini onceden biliyorum ama baslamadan okumuyorum niye biliyormusunuz korkuyorum hakka girerim o bana zamanli okumustur usulune uygun olsun diye

cikarsiniz bu sizin hakkiniz sizinde burada duaniz okundu ve sizin icinde emek verdim siz once verdigim emege saygi duyacak bir uslupla yazsaydiniz

Benim icin listemdeki herkes onemli duasida suanki arkadas bunu kafasina takabilecek bir arkadas ve gonlune gore okunsun sizin okudugunuz yaradaninizla sizin aranizda kabul olacaksa o 242 hurmetinede olur olmayacaksa 50 000 dede olmaz ben baslamadigimiz bir duayi yeniden duzenleme hakkimi kullaniyorum siz baslanmamis duaya erken baslayarak sonrada burada bi sekilde konusup huzursuz etme hakkinizi kullaniyorsunuz sizin tercihiniz
Siz onceki arkadasada erken okudunuz ama o arkadas duasini bitirir bitirmez kendine niyetlenen bir arkadas oldugu icin yazmadim ama ayni sekilde dvm edince usul bu olmadigi icin bu sekilde dvm edersiniz diye arkadaslar uygun dille yazmislar terslememisler azarlamamislar rencide etmemisler
Ama siz bana bu sert uslubu kullandirana kadar ugrastiniz
Tamam selametle kardesim madem ayrildiniz benim verdigim kararda sizi ilgilendirmesin ben vicdanen gayet rahatim
Toysunuz biraz sanirim siz ben size kizdimda duanizi saymadim falan algiladiniz heralde duaya vesvese karisti kisinin icine sinmeyecek yeniden baslatiyorum varsa bir sikintiniz diyanete sikayet edin
Kalanlardan cikmak isteyen varsada cikar insani zivanadan cikarana kadar ugrasmayin mesaji gorunce uzulmustum kirildi diye sizinki kirginlik degil uste cikma cabasi
Allah gonlunuze gore versin bir daha yazmayin ltf sayfada gereksiz msj yerine kisilerin listesi ilerlesin

Canım ben bebek için dua istiyordum öyle mi niyetlendin aslinds bu tefriciyye ne eksik ne fazla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…