Ben yatmadan hepinize ediyorum tek tek sanada ediyorum cnm insallah hayirli haberlerini alayimHerkesin derdi kendine öyle ağır ki... benimki de bana ağır. Bu gece inşallah feraha kavuşurum
Dua kardeşlerim; bu gece Zeliha kardeşinize dua edin olur mu? Duamla ilgili olumsuz seyler oluyor. Su an içimi yakıyorlar sanki. Öyle dardayım ki... Rabbim duamı versin hayırsız ise hayırlıya çevirsin ne olur dua edin ne olur.
O Ozzgeee katılıyorum.ezberi betbat olan ben bu salavatı nasıl ezberlediğime şaşırıyorum hala.vesile oldunuz.
Rabbim derdine derman olsun seni feraha cikarsin insallah canim dualarimdasinDua kardeşlerim; bu gece Zeliha kardeşinize dua edin olur mu? Duamla ilgili olumsuz seyler oluyor. Su an içimi yakıyorlar sanki. Öyle dardayım ki... Rabbim duamı versin hayırsız ise hayırlıya çevirsin ne olur dua edin ne olur.
Allah razı olsunRabbim derdine derman olsun seni feraha cikarsin insallah canim dualarimdasin
Allah razı olsunRabbim gönlüne ferahlık versin canım.duaların kabul olsun inşallah
Arkadasim listeden ciktigimi soyledim..Erken okumak zorunda kaldigim icin kac kisi tepki gosterdi..Ben arkadasa okudugum halde sen nasil saymiycam diyebiliyorsun..Vicdanin rahat edecekse zaman ayirip duasini ettigim arkadasa saymayabilirsin..Allah icin edilen duayi saymiycam katmiycam da ne demek...Sana cevap bile vermiycektim fakat siradaki arkadasa katmiycam okudugunu yazdigin icin yazdim..Arkadasin duasinin kabul olmamsina sebep olursun ne 1 eksik ne 1 fazla bile okunulmaya dikkat ediliyorsa benim okudugum 246 taneyi katmamakla seni Allaha havale ediyorum..Farkindamisiniz duasini geciktirdigim icin degil 1 gun erken okumak zorunda kaldigim icin tepki verildi..size boyle yapcam hep demedim ki zamanim varken okumak zorunda kaldim..Listeyi duzenli takip edip aksatmamaya calistigim icin 1 gun erken okudum...Bir de saymiycam diyosun sen bilirsin..Gonlun icin vucdanin rahatsa 246 tefriciyeyi sayma arkadasim...Artik bisey yazmayin..okudugum arkadaslara da hakkim helal olsun..Hepsine namaz sonunda isminle dua ettim okuduklarima..Gonul kirilinca dua da hos gozukmuyor..listeden cikar beni..Ama siradaki arkadasa okudugumu da ekle...Vebal altina girme...okudum tefriciyeyi kabul edip etmeme sana degil kimseye kalmaz..Allah icin dua ediyoruz..Buralara kadar bu konu uzamasin artik...Erken okudugum.icin tepki aldim ki bunu boyle yapcam da dememistim hep.. bikac gun yogundum ya okuyamazsam diye kendime sikinti yapmistim ben de erken okumak zorunda kalmistim...Bunu da yazdim...Kimse artik yorum yapmasin bisey yazmasin....Siradaki kisiden sonra sayiyi bolustur beni sil listeden...Ben de bi daha yorum yapmiycam...Arkadaslar yeni dua baslama saatine kadar o arkadas bir yorum yazmazsa kalanlar olarak devam edicez o yuzden sayi degisebilir cunku donmezse beybisim icin 4444 adeti kalan kisi sayimiza bolucem once okumus zelisinde icine sinsin okuma sirasinda zelis kendine niyetlenmismiydi bilmiyorum eger dvm etmezse zelise okudugunu katmiycam biz 4444 olarak okuyalim
Ve soz konusu Hangi biriniz olursa olsun boyle yapardim ve birinizin sayisinda Allah korusun birsey olsa emin olun yeniden okuyalim derim ben icinize sinsin umudunuz artsin duaniza inanin istiyorum
Gercekten cok agresif cvplar veriyorsunuz bana cvp dahi vermeyecektiyseniz vermeseydiniz tefriciyenin dagitma usulunde kisi kendine niyetlenir baslar sonra sayisini dagitir bu listede bu mantik sadece dagitimi ben yapiyorum biz bu mantik uzerinden gidiyoruz duaya ilk baslerkende bunu belirtmistim kimsenin karsi ciktigini hatirlamiyorum size uygunuyla yazdim olay haline getirdiniz sizin bu duaya devam etmeye niyetiniz yokmus vaktim yok skisigim cikicam deseydiniz bu kadar mevzuya gerek gormuyorum o kisi daha namazini kilip baslamamis duasina ben herkesin duasini cok once okuyabilirm kisilerin ismi ve duasini onceden biliyorum ama baslamadan okumuyorum niye biliyormusunuz korkuyorum hakka girerim o bana zamanli okumustur usulune uygun olsun diyeArkadasim listeden ciktigimi soyledim..Erken okumak zorunda kaldigim icin kac kisi tepki gosterdi..Ben arkadasa okudugum halde sen nasil saymiycam diyebiliyorsun..Vicdanin rahat edecekse zaman ayirip duasini ettigim arkadasa saymayabilirsin..Allah icin edilen duayi saymiycam katmiycam da ne demek...Sana cevap bile vermiycektim fakat siradaki arkadasa katmiycam okudugunu yazdigin icin yazdim..Arkadasin duasinin kabul olmamsina sebep olursun ne 1 eksik ne 1 fazla bile okunulmaya dikkat ediliyorsa benim okudugum 246 taneyi katmamakla seni Allaha havale ediyorum..Farkindamisiniz duasini geciktirdigim icin degil 1 gun erken okumak zorunda kaldigim icin tepki verildi..size boyle yapcam hep demedim ki zamanim varken okumak zorunda kaldim..Listeyi duzenli takip edip aksatmamaya calistigim icin 1 gun erken okudum...Bir de saymiycam diyosun sen bilirsin..Gonlun icin vucdanin rahatsa 246 tefriciyeyi sayma arkadasim...Artik bisey yazmayin..okudugum arkadaslara da hakkim helal olsun..Hepsine namaz sonunda isminle dua ettim okuduklarima..Gonul kirilinca dua da hos gozukmuyor..listeden cikar beni..Ama siradaki arkadasa okudugumu da ekle...Vebal altina girme...okudum tefriciyeyi kabul edip etmeme sana degil kimseye kalmaz..Allah icin dua ediyoruz..Buralara kadar bu konu uzamasin artik...Erken okudugum.icin tepki aldim ki bunu boyle yapcam da dememistim hep.. bikac gun yogundum ya okuyamazsam diye kendime sikinti yapmistim ben de erken okumak zorunda kalmistim...Bunu da yazdim...Kimse artik yorum yapmasin bisey yazmasin....Siradaki kisiden sonra sayiyi bolustur beni sil listeden...Ben de bi daha yorum yapmiycam...
Agzina saglik cnm Allah kbl etsin aimdi yapicam ama aayi degisiyo cnm takipte kal
Canım ben bebek için dua istiyordum öyle mi niyetlendin aslinds bu tefriciyye ne eksik ne fazla olmuyorArkadasim listeden ciktigimi soyledim..Erken okumak zorunda kaldigim icin kac kisi tepki gosterdi..Ben arkadasa okudugum halde sen nasil saymiycam diyebiliyorsun..Vicdanin rahat edecekse zaman ayirip duasini ettigim arkadasa saymayabilirsin..Allah icin edilen duayi saymiycam katmiycam da ne demek...Sana cevap bile vermiycektim fakat siradaki arkadasa katmiycam okudugunu yazdigin icin yazdim..Arkadasin duasinin kabul olmamsina sebep olursun ne 1 eksik ne 1 fazla bile okunulmaya dikkat ediliyorsa benim okudugum 246 taneyi katmamakla seni Allaha havale ediyorum..Farkindamisiniz duasini geciktirdigim icin degil 1 gun erken okumak zorunda kaldigim icin tepki verildi..size boyle yapcam hep demedim ki zamanim varken okumak zorunda kaldim..Listeyi duzenli takip edip aksatmamaya calistigim icin 1 gun erken okudum...Bir de saymiycam diyosun sen bilirsin..Gonlun icin vucdanin rahatsa 246 tefriciyeyi sayma arkadasim...Artik bisey yazmayin..okudugum arkadaslara da hakkim helal olsun..Hepsine namaz sonunda isminle dua ettim okuduklarima..Gonul kirilinca dua da hos gozukmuyor..listeden cikar beni..Ama siradaki arkadasa okudugumu da ekle...Vebal altina girme...okudum tefriciyeyi kabul edip etmeme sana degil kimseye kalmaz..Allah icin dua ediyoruz..Buralara kadar bu konu uzamasin artik...Erken okudugum.icin tepki aldim ki bunu boyle yapcam da dememistim hep.. bikac gun yogundum ya okuyamazsam diye kendime sikinti yapmistim ben de erken okumak zorunda kalmistim...Bunu da yazdim...Kimse artik yorum yapmasin bisey yazmasin....Siradaki kisiden sonra sayiyi bolustur beni sil listeden...Ben de bi daha yorum yapmiycam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?